w foto-net nie :)
Wersja do druku
Dla prawdziwych mezczyzn robia wersje z szelkami :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Jak sie dobrze przyjrzysz, to zauwazysz, ze obiektywy i reszta akcesorii, jest w takich dwoch torbach z przegrodkami. Pod spodem jest pelnowymiarowy desktop z dwoma 24" monitorami, klawiatura, UPS z bateria na 12 godzin i bateria sloneczna 1000W :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Z tymi szelkami tez nie zartowalem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Praktyczna rzecz na dłuższe górskie wędrówki:):wink:
zamówiłem w Euro RTV Lowepro Rover Pro 35L AW, zobaczę co i jak, jak bedzie wiekszy od mojego (Lowepro Rover AW II) to chyba się zdecyduję na zakup
Rover jest fajny ale ma mało miejsca w części nie foto :(
plecak wymacany :)
ogólne wrazenie pozytywne, wygodny system transportowy, ogromna ilość taśm do mocowania wszystkiego, ale .....
niestety sprawdziło sie to czego sie obawiałem :( mało miejsca w sekcji bagażowej, nie foto
jest jeszcze wersja 45l, tylko cena :(
gdybym nie miał Rovera to pewnie bym kupił ? ale tak, zamienił stryjek .....
patent wkładu foto wchodzi pionowo, poziomo juz jest znacznie gorzej, moim zdaniem rozwali się zamek od klapy zamykajacej w takim układzie
konfiguracja pozioma wkładu foto zieksza znaczaco miejsce w górnej częsci plecaka
dodatkowo cena na poziomie 650 zł
jeżeli ktos szuka dobrego plecaka bo nie ma innego to brać w ciemno, nie zastanawiać się :)
ostatnia sprawa - kolor :) taki oczoj......
Niestety mała ilość miejsca poza częścią foto to częsta sytuacja. Obejrzyj sobie te f-stop. Tam z tego co pamiętam to można różnej wielkości wkłady zamówić.