Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Thomasso Oddany głos... choć to i tak bez znaczenia, bo wygra kot :) Mam nadzieję... ileż można obrabiać kiczyki? ;)
Cytat: Zamieszczone przez petreq Mam nadzieję... ileż można obrabiać kiczyki? ;) Ciągnie Cię do kota? :roll:
Ile można obrabiać kota ? zamiauczy się na śmierć :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Ciągnie Cię do kota? :roll: Na mój reumatyzm będzie idealny! :) ---------- Post dodany o 16:34 ---------- Poprzedni post był o 16:29 ---------- Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ile można obrabiać kota ? zamiauczy się na śmierć :roll: Jak mu nie będzie pasować to pokaże pazurki i po sprawie. :)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ile można obrabiać kota ? zamiauczy się na śmierć :roll: A kolega tak... z praktyki? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor A kolega tak... z praktyki? :mrgreen: Z praktyki to apz, ja raczej z... autopsji :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ile można obrabiać kota ? zamiauczy się na śmierć :roll: Futrzak ma dziewięć żyć, nic mu nie będzie. :mrgreen: A po szopowaniu może będzie piękniejszy. :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Thomasso Oddany głos... choć to i tak bez znaczenia, bo wygra kot :)T. No nie... wygra najpiękniejsze miasto w Polsce.. (I zaraz dostanę w r....a)
Głosujcie na kota !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Głosujcie na kota !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Masz bądki. :wink: