Niezupełnie. Pojechałaś "po całości" a mnie codziło tylko o światła, zresztą sama popatrz:
pierwsza wersja Załącznik 144764 Twoja druga wersjaZałącznik 144765 moja wizjaZałącznik 144766
Widzisz różnicę?
A nie możesz tam pójść jeszcze raz?
Wersja do druku
Niezupełnie. Pojechałaś "po całości" a mnie codziło tylko o światła, zresztą sama popatrz:
pierwsza wersja Załącznik 144764 Twoja druga wersjaZałącznik 144765 moja wizjaZałącznik 144766
Widzisz różnicę?
A nie możesz tam pójść jeszcze raz?
Jak na dłoni, dziękuję :)
Mogę, jak najbardziej - taki mam zamiar :). Chodziło mi o to, że zepsułam wszystkie ujęcia z tamtego dnia i nie mogłam od razu zaproponować nowej wersji za jednym postem.
Tymczasem, wrzucam zdjęcie biedronki, którą ustrzeliłam w ogrodzie u babci, przy okazji zabaw przesłoną.
14:
Po długiej przerwie - odkopuję wątek. Tym razem nie będzie krakowskiej wrzutki, choć o "zadaniu domowym" od Helmutha i Domu stu balkonów pamiętam.
Przywiozłam trochę zdjęć z wakacji. Na początek takie coś (15):
Hmm, napisałam ostatnio "po długiej przerwie"? :wink:
Trzy propozycje ode mnie. Jakoś mnie na bw wzięło.
016 Praga:
Załącznik 193496
017 Brno:
Załącznik 193497
018 Kraków:
Załącznik 193498
Fajne strzały, dobrze podparte tytułem - podoba się.
Brno do od beczkowania.
16. ok.
17. jeśli kadr centralny, to centralny, a nie "centralnawy". To samo z beczką. Albo duża jako środek wyrazu, albo skasowana. Takie nie wiadomo co tylko drażni i wygląda niechlujnie.
18. fajne, chętnie bym, zobaczył wyprostowane, w takim geometrycznym kadrze mogłoby być jeszcze fajniejsze :)
@Saboor, @fret, dziękuję bardzo za komentarze.
Załączam odbeczkowane Brno i kilka nowych fot.
017_1 Brno poprawione:
Załącznik 193607
Sztampowe ujęcia NYC:
019:
Załącznik 193608
020:
Załącznik 193609
021:
Załącznik 193610
Brno poprawione od razu lepiej. Przyznam ja nie widzę aby leciało prawy-dół, ale tak bez poziomicy tylko przesuwając powiększone zdjęcie. Ten "pas" na dole wydaje mi się całkowicie poziomy.
Sztampowe fajne, podobają się, ale użycie przysłony f22 było błędem. Ostrość na tym sporo ucierpiała.