Nic nie wycinam. Dodaję przez postimage.org bo przechowuje tam kopię wszystkich zdjęć. Co byś chciał wiedzieć? :) Mogę podesłać rawy czy cuś.
Wersja do druku
Nic nie wycinam. Dodaję przez postimage.org bo przechowuje tam kopię wszystkich zdjęć. Co byś chciał wiedzieć? :) Mogę podesłać rawy czy cuś.
Spoko, aż taki onanista sprzętowy nie jestem :wink:.Podoba mi się ten obiektyw i tyle. A jak fota fajna to często zaglądam w exifa jak robiona.
( W Gdańsku na dłużej czy przejazdem ?)
W Gdańsku byłem cały długi weekend. Ogólnie kiedyś na studiach byłem tam dwa razy bo miałem kumpla ze studiów tam ale tylko balowaliśmy i niewiele zobaczyłem (Galaxy Sopot, PMB Gdańsk itp ;) ) Teraz była okazja bo po auto pojechałem do Gdańska dzień przed długim weekendem i postanowiłem tam zostać na cały. Kurcze - piękne miejsce. Bardzo ładne plaże, dużo fajnych knajpek, starówka. Potem Sopot... no na pewno wrócę tam na dłużej. Zatrzymałem się w Orbisie przy plaży - super hotel - polecam bo ceny w całym Gdańsku sam takie same ale ten hotel ma swoje wyjście na plażę plus widok na morze gratis ;) (byłem na 7 piętrze).
Pogoda może nie rozpieszczała ale było lepiej niż zakładałem że będzie. Dużo lepiej.
Co do sprzętu to foty robione 12-40 PRO - wszystkie. Gdzieś tam kleiłem kotka w wątek o kotach to było robione 40-150. NIestety 40-150 pojechał do reklamacji bo mi się chybiony trafił :/
Ale Gdańsk - REWELACJA :)
43. gdańskie ptaszki (40-150PRO):
44. i łabądki... (40-150 PRO)
Marina to ładny hotel. Trza było zgłosić przyjazd, by cie ktoś oprowadził :mrgreen::mrgreen:
(pracowałem w Orbisie daaaaaaawno twmu prawie 5 lat :wink:)
Następnym razem się zgłoszę. Ten wyjazd miałem dla siebie i żony bo dzieci zostawiliśmy moim rodzicom i cały weekend mieliśmy dla siebie ;)
Zachłysnąłem się klimatem i teraz mi tęskno. Ale co tam - jeszcze miesiąc i urlop - może Gdańsk... ;) Póki co zaplanowane Rowy a potem Garda.
W ogóle byłem w Gdańsku w tej knajpce co robiła gesslerka - Tapaz Rybka - super żarcie - polecam całe menu w ciemno! Miałem blisko z hotelu (1km plażą) więc zjadłem tam całe niemal menu ;)
Taki widoczek miałem z hotelu - Gdańsk dziwny bo słońce nie zachodzi za morze :(
45.
46.
a to moja zakochana w Gdańskich plażach żonka ;)
trójmiejskie plaże takie wyludnione - chyba była promocja w niemieckim markecie:mrgreen:
te ptaszki bw fajne.
łabędź świetnie się otworzył dla Ciebie.
żona zakochana w plaży?? - skąd ja to znam:roll::mrgreen:
Kolejna wrzutka, tym razem zabawy rybim okiem:
47. Sudtiroler Landtag
48. Bardzo krzywe domki ;)
49. taki tam spacerowicz (40-150 PRO)
Bańki fajne. Gołąb ciekawie uchwycony. Bardzo podoba mi się zdjęcie 48.
Trafiłem wczoraj na wyjątkowo fotogenicznego kaczora :)
50.
51.
52.
53.
54.
jakim szkłem były robione te zdjęcia ?