Oooo, jest nowy wątek, super :D
Wersja do druku
Oooo, jest nowy wątek, super :D
Dzisiaj światełko do niczego, ale polazłem poćwiczyć. Obiektów mało. Ale co tam, do wiosny chciałbym trochę podszkolić się na ile się da. Dwie gąsienice wypatrzyłem i oto co udało mi się zdziałać.
YM010
Załącznik 131210
YM011
Załącznik 131211
YM012
Załącznik 131212
Przez Ym010 namówiłeś mnie na zrobienie dyfuzora. Lampy mam 2 z wyzwalaczami, więc, jak już zacznę budzić się przed 7:50 (i rajd do pracy), to porobię Ci konkurencję.
Uwielbiam te futrzaste gąsiennice na równi z wiewiórkami.
Słyniesz z genialnych pejzaży górskich a za chwilę będziesz z makro. Gratuluje udanych zdjęć.
fajnie, takie podejście mi się podoba, będę czekał na efekty :)
---------- Post dodany o 14:54 ---------- Poprzedni post był o 14:52 ----------
thx. :), w sumie nic specjalnego, zero zabawy ze światłem, modele statyczne dość, choć ta zYM011 jak się obudziła to zwiała w tri miga, aż się zdziwiłem, że taka szybka jest :)
Wszystko robisz 12-50 czy jakieś analogowe makro z pierścieniami/mieszkiem?
A mnie się te kropelki i roślinki podobają - robale nie są w moim typie :) Te pierwsze zdjęcia jakie zamieściłeś w tym wątku są jak dla mnie "malowane światłem" takie coś się podoba :)
tylko 12-50 + Raynox, jeszcze nie mam pewności czy aż tak mocno w tą zabawę wejdę dlatego nic nie kupuję, może jedynie skuszę się na jakieś szkiełko makro Olka OM, ale to w okolicach wiosny będzie się rozstrzygać.
---------- Post dodany o 15:01 ---------- Poprzedni post był o 14:59 ----------
w sumie lubię takie maziajki z małą Go więc będą czasem się pojawiały, :)