Nr 4. to mi jakiegoś "kosmite kosmacza" przypomina :) . A mieliśmy się tam wybrać w tym roku, ale jak zwykle plany nie wypaliły :( . Relację oglądam :) , 16. ładny widoczek.
Wersja do druku
Nr 4. to mi jakiegoś "kosmite kosmacza" przypomina :) . A mieliśmy się tam wybrać w tym roku, ale jak zwykle plany nie wypaliły :( . Relację oglądam :) , 16. ładny widoczek.
Płodnyś wasze...Jam pacholęciem był i rzeczone wierchy,bory podziwiał...ech.Zdało by się nawiedzić Bieszczady ponownie !!
Ile jest tych miejsc do odwiedzenia, ale z tego co widzę to Bieszczady na samym początku :grin:
No, Bieszczady kuszą bardzo, może w przyszłym roku namówię żonkę na te góry. Po takich zdjęciach może tego kuszenia nie będzie za wiele :)
Jak się cieszę, że wybraliście się w Bieszczady, zazdroszczę bardzo. Widzę, że kolorki robią się jesienne, takie Bieszczady lubię najbardziej, oglądam zdjęcia i wspominam, super.
Ostatnia panorama przepiękna, a na 9. to goryczka trojeściowa, pospolita, górska bylina, zielarze ją trochę przetrzebili, ale nie brakuje jej w górach.
I jeszcze kilka słów odnośnie ICM i prognozowania, po opanowaniu wszystkich parametrów jakie podają, można z dużą dokładnością przewidzieć sobie pogodę, dwa dolne wykresy dokładnie pokazują jakie chmury nadciągają, na jakiej wysokości, sprawdzają się również zamglenia i widzialność podawana w kilometrach na różnych wysokościach, ja w swoim fachu każdy dzień zaczynam od prognozowania, bo pogoda dyktuje mi co mam robić w danym dniu.
Pozdrawiam
Fajnie się ogląda. Pierwsza moja trasa w Bieszczadach tędy przebiegała, tyle że w odwrotnym kierunku(z Tarnicy schodziłem do Wołosatego).
Czekam na dalsze fotki, bo ciekawi mnie gdzie się wybraliście.
Na przełęcz i na szczyt...
17. Załącznik 128696
18. Załącznik 128699
19. Załącznik 128701
20. Załącznik 128702
21. Załącznik 128703
22. Załącznik 128700
23. Załącznik 128697
24. Załącznik 128698