Odp: Trochę Polski z Wielkopolski
Te wiatraki mijam codziennie jak jadę do pracy .
Foty zacne .
Cytat:
Zamieszczone przez
robert1088
Te wiatraki mijam codziennie jak jadę do pracy .
Foty zacne .
A gdzie są twoje foty tych wiatraków?
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
jest trochę przeszkadzaczy, zaraz obok coś się buduje, słupy elektryczne, trasa nr 11., nie mam takich ujęć z przeszkadzajkami, starałem się tak kadrować by ich nie łapać. Na mglistą sesję miejsce idealne. To dwa kadry szersze jakie mam.
Yamadabadu! Prześwietne miejsce, tu za Agą: mgła lub sztafaż i jest cudo!
Wrzutka z wiatrakami kapitalna! Za poprzednikami - wiatraki + mgła + ewentualnie poranek...
Fajnie by było z mgiełką w pogodny poranek, tylko te 280km, może jesienią coś mi się uda bo mam zamiar wybrać się tam w czas kolorowych drzew :)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Fajnie by było z mgiełką w pogodny poranek, tylko te 280km, może jesienią coś mi się uda bo mam zamiar wybrać się tam w czas kolorowych drzew :)
Te 280 km to jeszcze można byłoby jakoś przeżyć, gdyby drogi były normalne... rozmarzyłem się trochę :). Zapewne to "wina" tych wiatraków. :wink:
A ja mam 272 km :D Może znaleźliśmy idealne miejsce na zlot, dla każdego tyle samo do przejechania? :D
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A ja mam 272 km :D Może znaleźliśmy idealne miejsce na zlot, dla każdego tyle samo do przejechania? :D
jestem za, :)
koronax - tak jakoś wyszło, zresztą " cudze chwalicie ..."
Na zlot to Rogalin byłby fajnym miejscem :)
Bagna w Środzie też nie są mi obce widzialem tam czaple, jakieś drapieżniki z tym, że ja ptaków nie "robię".
Chyba kolega Kowal mógłby coś więcej powiedzieć w temacie .
Piękne te wiatraki i nie tylko, cieszę się z nowego wątku, będę zaglądał.