Nie chce Cię martwić.... ale chyba wtopiłeś:?:
Fajne to głosowanie - takie nieco na "chybił-trafił";), na kogo wypadnie na tego bęc:mrgreen:
Wersja do druku
Ale o co chodzi? Zawsze wchodzę w galerię, każde zdjęcie ma tytuł z numerkiem.
O to co zawsze. Prezentacja flash za każdym razem ładuje zdjęcia losowo. Numery które pojawiają się w tej prezentacji na górze ramki nie są tymi samymi, które widnieją w galerii. Dlatego właśnie dobrze robisz, że klikasz sobie galerie. Prezentacja flash jest tylko graficznym ozdobnikiem.
Jak się głosuje kolejny raz, to spoko - człowiek ma wyrobione nawyki;)
Ja głosowałam pierwszy raz - najpierw usiłowałam z tej flashowej prezentacji wychwycić foto, potem doczytałam w wątku i instrukcji z pierwszego posta, że trzeba według czerwonych numerków z wątku zgłoszeniowego, a teraz widzę, że jeszcze jest trzecia możliwość:roll: - galeria (tu numeracja szczęśliwie pokrywa się z czerwoną numeracją w wątku)
Może dobrze by było dać jakiś wielki napis proszący o niesugerowanie się flashowymi numerkami...:roll:
@apz, wychodzi na to, że link i szczegółowe opisy za mało rzucają się w oczy. Może jeden duży napis typu "UWAGA! Proszę nie sugerować się losowymi numerkami z galerii flash, właściwe numery są tu:" ;)
notka moderatora:
Uwaga!!
Numer zdjęcia, odpowiadający numerowi z ankiety jest zawarty tylko w nazwie tegoż np: kwiecien 52 w ankiecie to zdjęcie
o tym samym tytule w galerii.
Skoro ta prezetacja to tylko ozdobnik i nie pokazuje tak jak numeracja zdjec to wywalcie ja.Taka zabawka nie do konca dopracowana wiecej psuje niz pomaga.