-
1 kolory świateł ładnie podkreślają ciekawą architekturę, 2 mozna dopowiedzieć historyjkę jak dziadek mysli chciałbym taki garnitur ale czy z czarnego manekina bedzie pasował a 007 karcącym wzrokiem to nie dla ciebie, 3 raczej przygnębiające i o samotności, 4 lampy świetny kadr bardzo malowniczy, 5 zdanie w galerii, 6 na generała za mało dystynkcji raczej dziarski wiarus, 7 ciekawe skojarzenie. Pozdrawiam.
-
Dziękuję za komentarze.
8. I, rozumiesz Kaziu. On na prawdę przystojny jest
Pozdrawiam
Grzesiek
-
E, nie, nie... Ten krzak rozprasza. ;)
-
No nie, na pewno z tym towarzystwem mogłeś coś ładnego zrobić.
-
Dziękuję za komentarze i opinie :)
Kolejne
9. A dla żony kupię komplet garnków
Pozdrawiam
Grzesiek
-
8- emocje dyskusji przez gestykulacje ręki zasłonił krzak i akcent się rozpłynął z kolei słuchająca Pani z pieskiem przez odległość jakby tylko podsłuchiwała. Myślę, że ta sama scena sfotografowana pod katem z lewej strony mogła by zyskać na wymowie zgodnej z tytułem.
9- starszy Pan oglądajacy biżuterię kadr technicznie dobry lecz moim zdaniem bez żadnej wymowy. Pozdrawiam.
-
9 chyba była mocno poruszona, co nie? :) MZ w tym kadrze brakuje ciekawszej perspktywy. Ta sytuacja uchwycona z góry, albo z dołu (z dołu ciężej byłoby wkomponować biżuterię w kadr) byłaby dużo ciekawsza i niespokojna.
-
Dzięki za komentarze i kolejna. Popełniłem fotkę gwoździka :)
10. Gwoździk
Pozdrawiam
Grzesiek
-
Juz chyba ją widziałem i oceniłem w Galerii?
-
Wojtku! ("(...)WOYTECU60(...)") Rację masz. Spodobała mi się jak dłużej na nią popatrzyłem i dodałem do wątku.
P.S. Dzięki za ocenkę ale dla czemu 3?
Pozdrawiam
Grzesiek