Odp: Co kupić? XZ-2, PEN E-PL1, a może coś innego?
Żadna cyferka mi sie nie zapodziała, kupiłem za 600 zł w sumie z przesyłką, sprzedaż była jednostowa, więc nie podaję gdzie kupiłem, nie wiem zresztą, czy sprzedawca by sobie życzył. W każdym razie pełny komplet z papierami i roczną gwarancją, z przebiegiem ok. 4000 zdjęć.
Jak kupowałem XZ-2 w miejskiej macalni, to E-PM2 z kitem był za 1299.
600 zł za używkę z 4 k przebiegu to IMO uczciwa i całkowicie sprawiedliwa dla obu stron cena.
Cytat:
Zamieszczone przez
jurekg
Żadna cyferka mi sie nie zapodziała, kupiłem za 600 zł w sumie z przesyłką, sprzedaż była jednostowa, więc nie podaję gdzie kupiłem, nie wiem zresztą, czy sprzedawca by sobie życzył. W każdym razie pełny komplet z papierami i roczną gwarancją, z przebiegiem ok. 4000 zdjęć.
A polowales na jakims ogolnodostepnym portalu, czy kupiles od znajomego i poprostu sie pochwaliles, podppwiedz cos ;)
Znam od lat Jurka i po prostu chlop jest cierpliwy i mu sie udaje:)
Podpowiem, ze sam kupilem nowa uzywke na full pakiecie + ladowarka + 2 baterie + fajny gadzet wyszlo mnie ok 880zl.
Zeby nie bylo i tak bym kupil nawet nowego XZ-2 czy to z dzedaja czy sklepu, ten aparat wart jest kazdej wydanej na niego zlotowki
pozdroofka