Wersja do druku
ej, na taką okazję to chyba nawet zrobię zdjęcie Blondyny :) a jak ładnie poprosicie to nawet od D... strony :)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Chyba se Permen zamiast piżamki kupię :roll: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytat: Zamieszczone przez Saboor Nie mogę... tradycja. Rozumiesz sweety musi być. I na dodatek pasuje do mojej szminki i lakieru do paznokci :cool:
Cytat: Zamieszczone przez apz Kurde, weź zamień ten bieliźniany kolor na cokolwiek innego, oczy bolą.... Kolor jest jak najbardziej odpowiedni i wcale nie bieliźniany. Taki to jest bieliźniany ;)
Cytat: Zamieszczone przez realnasty Kolor jest jak najbardziej odpowiedni i wcale nie bieliźniany. Taki to jest bieliźniany ;) Absolutnie nie zgadzam się z poglądem, że rurzowy jest cool. Rurzowy jest paskudny, nie zadają sie z żadnym rurzowym towarzystwem, Do widzenia!
Cytat: Zamieszczone przez apz Absolutnie nie zgadzam się z poglądem, że rurzowy jest cool. Rurzowy jest paskudny, nie zadają sie z żadnym rurzowym towarzystwem, Do widzenia! Chcesz w nos? Sprawdzałem na czarnej skórce, za bardzo wali po oczach. W zamian jest słitaśne logo DITL'a :-D
Cytat: Zamieszczone przez apz Absolutnie nie zgadzam się z poglądem, że rurzowy jest cool. Rurzowy jest paskudny, nie zadają sie z żadnym rurzowym towarzystwem, Do widzenia! Kurde, bedem musiała se nową szminkę i lakier na następny zlot kupić :|
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Kurde, bedem musiała se nową szminkę i lakier na następny zlot kupić :| Weź Sharlottę reszty nie trzeba. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Weź Sharlottę reszty nie trzeba. :mrgreen: Może i racja. Kolor stopki wystarczy :wink:
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Może i racja. Kolor stopki wystarczy :wink: O to to to - mnie uprzedziłaś :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Czyli kupić se na ten przykład bieliznę koronkową :mrgreen: Kup, kup, coś słyszałem, że w Milówce ktoś Ci stringi koronkowe podprowadził... :roll: