Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Na drabinę wlazł i fotę zrobił. :shock::mrgreen: Grunt, że nie zleciał. :mrgreen:
miałem puszorek:grin:
Cytat: Zamieszczone przez BIKER miałem puszorek:grin: Że co??? czego miałeśniem?:mrgreen:
hahahaha:grin: Puszorek to taka stara nazwa szelek dla....psa:grin:
Cytat: Zamieszczone przez BIKER hahahaha:grin: Puszorek to taka stara nazwa szelek dla....psa:grin: Pies Cię asekurował??
ja się trzymałem statywu na którym był aparat ubrany w szelki. Podobno tak "ostrzej" wychodzi:-P
Cytat: Zamieszczone przez BIKER ja się trzymałem statywu na którym był aparat ubrany w szelki. Podobno tak "ostrzej" wychodzi:-P Nie wiem czy ostrzej wychodzi, ale pewnie warczy.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Że co??? czego miałeśniem?:mrgreen: Prezes nie wie, co to puszorek? Hmm, faktycznie nie ma takiego słowa w słowniku :P
Cytat: Zamieszczone przez realnasty Prezes nie wie, co to puszorek? Hmm, faktycznie nie ma takiego słowa w słowniku :P Aa tego to nie wiem, trzeba Prezesa pytać. :grin:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Aa tego to nie wiem, trzeba Prezesa pytać. :grin: O niee, ale faux pas... Wiedziałam, że się kiedyś pogubię w tych forumowych koligacjach...