I wszystko jasne! :-D
Wersja do druku
I wszystko jasne! :-D
Aaaa, to już wszystko jasne - u mnie nie widać, żebym nie mogła swojego zdjęcia ocenić. Dzięki. Sprytne ;)
A tak BTW zdjęłam embargo na ocenę moich zdjęć w galerii - niech się dzieje wola "nieba", z nią się zawsze zgadzać trzeba :D (dzień bez wazeliny to dzień stracony ;) )
BIKER - gratuluję - skali mi zabrakło by ocenić Twojego gniota :) Jak dla mnie 0, czyli I miejsce. Przyjęłam skalę - im lepszy gniot, tym niższa ocena. 10 - b. słaby gniot, czyli IMO całkiem przyzwoite zdjęcie.
No to ja też wrzuciłem swojego gniota.
Jeszcze jakby ktos kolezance Krystynie wyjasnil zasady glosowania, to byloby juz zupelnie, ze "nie wiedzialam..."
Wrzucamy foty przez tydzień, później pojawi się ankieta do głosowania. A to co pokazujecie pod zdjęciem, to takie zwykłe ocenianie zdjęcia hm... indywidualne, pozakonkursowe.
Dołączyłem z swoim naprędce wyprodukowanym gniotem:)
Z początku się załamałam, że idea konkursu nie została dobrze zrozumiana, ale po obejrzeniu kolejnych wrzutek serce mi urosło :D
Ja wrzucę w tygodniu bo dziś nie mam czasu.
A to rozumiem że jeśli ktoś wrzucił swojego jednego gniota, to może wrzucić jeszcze drugiego a może i nawet trzeciego ?
Bo zrozumiałem że można dwa albo i trzy wrzucić.