Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta W zimnej wodzie to nawet kaczorowi nie staje, jak mawiają starzy górale :mrgreen: Cytat: Zamieszczone przez alnico Dziwne, bo jak kobiecina pytała kierowcę autobusu czy w Zimnej Wodzie staje to powiedział że staje, ale tylko kaczorowi :mrgreen: Bez polityki Panowie. ---- edit: :mrgreen:
Dwie prace... ciężki temat.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Dwie prace... ciężki temat. Nie widać ich....:shock: a ciekawy jestem...
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Nie widać ich....:shock: a ciekawy jestem... I nie będzie widać. Po siedmiu dniach jak zbiorę prace pokażę wszystkie.
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Nie widać ich....:shock: a ciekawy jestem... Cwana bestia :-P
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Dwie prace... ciężki temat. Jaki ciężki , jesienny widoczek na Atantyk, Penische... falochron , gwiazdobloki, skały na wybrzeżu fortyfikacje sprzed kilku wieków....
Cytat: Zamieszczone przez apz Jaki ciężki , jesienny widoczek na Atantyk, Penische... falochron , gwiazdobloki, skały na wybrzeżu fortyfikacje sprzed kilku wieków.... Ano widoczek, ale jaki! Sprzed kilku wieków! Wiesz jakie wtedy aparaty były!
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Nie widać ich....:shock: a ciekawy jestem... No przecie tak było ustalone w gatkach o poprawce. Poprawiasz, wysyłasz, nadchodzi godzina zero Saboor zamieszcza i głosujemy.
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Saboor zamieszcza i głosujemy. Na Saboora :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Na Saboora :mrgreen: Słusznie prawisz! :lol: