Wersja do druku
Orf dla Adama :) - adambiega. Za jednym zamachem można załatwić i ditla i test hehe :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Orf dla Adama :) - adambiega. Za jednym zamachem można załatwić i ditla i test hehe :mrgreen: Że co? Flaszka w jpg'u a zawartość w ORF'ie? I tylko dla Adama?:evil:
Pozwoliłem sobie też.... :cry:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Że co? Flaszka w jpg'u a zawartość w ORF'ie? I tylko dla Adama?:evil: No tester jestem. Skosztowałem, żyję, niewiele zostało :-P
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip No tester jestem. Skosztowałem, żyję, niewiele zostało :-P Opijus nie tester! :-P:mrgreen: Jeszcze napisz, Żeś chałwę żarł!:twisted:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Opijus nie tester! :-P:mrgreen: Jeszcze napisz, Żeś chałwę żarł!:twisted: Marysia zeżarła. Stwierdziła że za gruby :shock: jestem
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Że co? Flaszka w jpg'u a zawartość w ORF'ie? I tylko dla Adama?:evil: Pisało, że ORF dla Adama, o zawartości flaszki nic nie było, to też się przykleiłem :oops:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Pisało, że ORF dla Adama, o zawartości flaszki nic nie było, to też się przykleiłem :oops: Samo złoto wychlałeś czy zmieszane ?
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Marysia zeżarła. Stwierdziła że za gruby :shock: jestem Jaka to mądra kobieta!
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Samo złoto wychlałeś czy zmieszane ? Wstrząśnięte, nie zmieszane ;)