Willow32 - zawsze możesz zaprosić którąś ze swoich modelek do studia, a my wpadniemy nawet do katowic - z wawy to raptem 3h jazdy pociągiem :-)Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Wersja do druku
Willow32 - zawsze możesz zaprosić którąś ze swoich modelek do studia, a my wpadniemy nawet do katowic - z wawy to raptem 3h jazdy pociągiem :-)Cytat:
No patrz, za ciorta nie wiem dlaczego wydawalo mi sie, ze Ty z okolic Wroclawia jestes :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Panowie ale Wrocek na was czeka...:)
ja cały czas myślę o organizacji porządnej 2-3 dniowej sesji w jakimś fajnym miejscu ... z modelkami i piwkiem i kiełbaskami:)
We Wrocku akurat ma mnie kto ugoscic, a faktycznie planujemy odwiedziny, wiec kto wie - moze jeszcze nie tej jesieni, ale na wiosne raczej tak :)Cytat:
Zamieszczone przez andytown
Odnosnie odwiedzin u Willowa, wystarczy, ze studio bedzie, modelki przywieziemy ;)
w tym wątku https://forum.olympusclub.pl/topics7...em-vt11868.htm rzuciłem zajawkę, znalazło się 2 chętnych, no to co mam się narzucać? Widać wszyscy wolą dochodzić do wiedzy ucząc się na własnych błędach :)
To w takim razie zróbmy w listopadzie 2-dniowe weekendowe "szkolenie" u Ciebie i będzie git :-)Cytat:
Willow.
Ty na poważnie z tą pomocą? Jak by co to ja się piszę..... Do końca listopada mam czas żeby gdziekolwiek pojechać (np.: na rodzinny Śląsk) więc ja bardzo chętnie nauczył bym sie czegoś od ciebie.
Pozdrawiam
Grzesiek
Faktycznie, rzucil zajawke...
Trzeba powaznie o tym temacie pomyslec. Wiedza to jedno, ale ze wesolo bedzie to rzecz gwarantowana ;D
Willow32, gdybyś miał czas i chęci w listopadzie, to ja bym się wstępnie pisał na 3-4 lub 17-18 :-) To studio w którym robisz, to Twoje czy po prostu masz do jakiegoś dostęp? :-)
Tak na koniec, tuż przed odajzdem wrzucam ostatnie - obrobione na szybko w ACD See PRO 2 :)
... 4 ...