Odp: Fotki do obiektywnej oceny ;)
dzieki ;) dwa zdjecia zdobyły wyróżnienie w postaci najlepszej fotki dnia na oficjalnej stronie Olympusa ;)
ssonic masz dobrze skalibrowany monitor ??? tam cokina uzywałm szarej połówki , sprawdzane na kilku monitorach,tv , smartofnach nigzie nei ma fioletowo-rózowawego :)
piękne widoczki w tej Irlandii. jednak dla mnie trochę za miekko - subiektywnie.
podobaja mi się 19 i 20
Cytat:
Zamieszczone przez
Spike_poland
ssonic masz dobrze skalibrowany monitor ??? tam cokina uzywałm szarej połówki , sprawdzane na kilku monitorach,tv , smartofnach nigzie nei ma fioletowo-rózowawego :)
Pewnie nie, bo siedze na laptopie, ktorego wyswietlacz jest beznadziejny na maksa, mimo prob regulacji i ustawiania... jedyna zaleta tego laptopa jest to ze jest sluzbowy i nic mnie nie kosztowal :) Tak wiec nie przejmuj sie moim komentarzem, jutro obejrze to na normalnym monitorze i pewnie zmienie zdanie na temat zdjec :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Spike_poland
Jest trochę, ale jakie to ma znaczenie? :wink:
No i obejrzałem na porzadniejszym monitorze... rzeczywiscie juz mnie nie klują po oczach rozowo-fioletowawe chmury, ale wciaz uwazam, podobnie jak petreq, ze troche tam jednak takiego odcienia jest, ale rzeczywiscie nie ma to znaczenia :)
Zdjęcie 12 i ostatnia wrzuta rewelacyjne. Pozdrawiam.