Odp: ZD 70-300/przejście na innym system ?
@adambieg, nie wiem, po co tyle złośliwości i uszczypliwości w tonie Twojej wypowiedzi. Pisząc to, zdawałem sobie z tego sprawę, w końcu nie od dziś wiadomo, że napisanie czegokolwiek negatywnego w przypadku tego systemu kończy się obrażaniem i tupaniem nóżkami. Nie zarejestrowałem się tu po to, aby siać zamęt, ale po to, aby dobrze poradzić użytkownikowi. Po co ma inwestować ciężko (lub lekko) zarobione pieniądze w sprzęt, który nie ma żadnej przyszłości? Pomimo tego, miło Cię pozdrawiam. Mam nadzieję, że przestaniesz się na mnie obrażać, bo nie o to tu chodzi :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
fotosnajper
Olympus się skończył...
Nie sądzę, byś chciał kupować sobie bezlusterkowca do biegania po lasach i do zasiadek....
Z Olympusem się nie rozwiniesz, bo tak jak napisałem, Olympus umarł.
Pozdrawiam
Marcin
Kurde a ja se Olka do biegania po lasach kupiłem, normalnie chyba się teraz pochlastam :cry:
Cytat:
Zamieszczone przez
fotosnajper
@adambieg, nie wiem, po co tyle złośliwości i uszczypliwości w tonie Twojej wypowiedzi. Pisząc to, zdawałem sobie z tego sprawę, w końcu nie od dziś wiadomo, że napisanie czegokolwiek negatywnego w przypadku tego systemu kończy się obrażaniem i tupaniem nóżkami. Nie zarejestrowałem się tu po to, aby siać zamęt, ale po to, aby dobrze poradzić użytkownikowi. Po co ma inwestować ciężko (lub lekko) zarobione pieniądze w sprzęt, który nie ma żadnej przyszłości? Pomimo tego, miło Cię pozdrawiam. Mam nadzieję, że przestaniesz się na mnie obrażać, bo nie o to tu chodzi :wink:
hahaha
I Twoim hobby jest szukanie w sieci osob, ktorym w rozterkach mozesz pomoc.
Rejestrujesz sie zatem na forach i walisz z grubej rury, podziwiam za zaparcie, naprawde podziwiam :)
Tak po prawdzie to szeptanym marketingiem mi tu zajerzdza ;)
pozdro
@alnico, to Twój wybór, nie mój ;)
@nyny, nie, jestem byłym użytkownikiem tego forum. Pomimo tego, że już od dawien dawna porzuciłem ten system, odwiedzam to miejsce (bardziej z sentymentu) ;)
P.S. Dziękuję za pierwsze minusy :) W końcu naruszyłem spokój w Waszej "świątyni"
Pozdrawiam, chyba wolę nadal zostać anonimowym użytkownikiem. HEJ!
Cytat:
Zamieszczone przez
fotosnajper
Głupie wypowiedzi wymagają stanowczych reakcji, ot i wszystko co mam w tej sprawie do powiedzenia. Mam alergię na troli to nerwowo reaguję.
Ja napisałbym raczej, że EM1 to jest faktyczny początek końca lustrzanek Canona czy Nikona :-).
Popatrz do wątków Moose, Moominka, Abira. Popatrz czym robili.
Do lustrzanek Olka jest jeszcze Sigma 135 - 400.
Kup używane 70-300, Za E3 Droplet chce grosze , zobacz czy jeszcze aktualne. Powodzenia.
Cytat:
Zamieszczone przez
fotosnajper
@alnico, to Twój wybór, nie mój ;)
I to na dodatek Canona sprzedałem, normalnie masakra :cry:. Co gorsza widać, że ze wzrokiem też coś mam nie tak bo w nim ani lepszego ISO ani głębi kolorków jakoś nie zauważyłem :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
fotosnajper
P.S. Dziękuję za pierwsze minusy :) W końcu naruszyłem spokój w Waszej "świątyni"
Jakbys to w rzeczowe argumenty ubral i poparl przykladami to zapewne i dyskusja by sie sensownie toczyla.
Tak to sam widzisz, jebut i pozamiatane.
pozdro
@adambieg, gdzie Ty widzisz głupie wypowiedzi? Gdzie Ty widzisz trolle? Chyba za dużo baśni się naoglądałeś. W sposób kulturalny i sensowny wypowiedziałem się w temacie. Czy obrażasz się i tupiesz nóżkami na każdego, z którego zdaniem się nie zgadzasz? Po to jest forum, by móc się wymieniać swoimi doświadczeniami, co właśnie zrobiłem. Nikogo nie obraziłem (czego nie można powiedzieć o Tobie), nikogo nie zwyzywałem, więc w czym problem? To Ty go stworzyłeś i kontynuujesz. Więc kto tu jest trollem? :D Trochę ogłady i samokrytycyzmu życzę Ci Kolego Szanowny ;)
---------- Post dodany o 18:44 ---------- Poprzedni post był o 18:42 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Koriolan
Do lustrzanek Olka jest jeszcze Sigma 135 - 400.
Rozumiem, że ta Sigma jest nowa, na gwarancji? ;)