Odp: Tatrzański weekend - 3
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Ale przyczepiliście się do tej biednej dziewczyny, nigdy nie zdarzyła się Wam podobna przygoda? Czasami człowieka przypyli w dziwnym miejscu i tylko trzeba mieć nadzieje, że Bodzipa nie będzie w pobliżu ;-) Dyć to sama natura :-)
Fajnie się zapowiada kolejna relacja :-)
Pociągnę wątek.
Nie wiem czy są tak restrykcyjni. Mówię o TPN. Przy trasie czasami są takie fajne korytka, z których płynie woda. Odpływ się zamulił i pracownik to oczyszczał, bo woda wyciekała na szlak i kamienie robiły się bardzo śliskie.
Jeden facet zaczął się nabijać i mówił że on wyżej sikał do tej wody.
Facet niewzruszony: jak idziesz do Zakopanego to pewnie będziesz pił swoje siki :mrgreen:
---------- Post dodany o 20:35 ---------- Poprzedni post był o 20:33 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Tak sobie myślę, że może każdy powinien taki zestaw ze sobą nosić :mrgreen: (przepraszam
Bodzip'ku za wcięcie (jedno słowo, a usunę), ale taka fotka z mojego archiwum mi się skojarzyła).
Załącznik 99551
Spokojnie, co ja głupi czy co :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Pobudka 02.30, mycie, kawa, wyjazd. Dojazd do celu ok 7.00
Pierwszy przymrozek. Auto pokazywało -2 stopnie
Cudowne ranne światło :)
Matko, o 2:30, to ja jeszcze jestem głęboko w objęciach Morfeusza :D Szybko się u Was przymrozki zaczynają, ale ranek rzeczywiście śliczny.
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
Pozostaje mieć nadzieję, że to nie była kupa tak przypadkiem....
Jakby się dziewczynie przydarzyła kupa przypadkie to by miała bidula przesrane ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Zdarza się... Ale nie afiszujemy się naga pupą na szlaku :mrgreen:
Ładna pupa nie jest zła :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Ładna pupa nie jest zła :mrgreen:
Chyba nie masz na myśli mojej... :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Oj szalejesz z tymi "Tatrzańskimi weekendami" :-) Jedynka, dwójka, a teraz trzecia odsłona :-) Żeby się z tego cyklu tylko "Niewolnica Isaura" nie zrobiła ;-)
No co Ty, Bogdan zafunduje nam Tatrzańską "Modę na sukces ". :-D :-D :-D
A swoja drogą, ma ciekawe i pełne wrażeń weekendy z młodymi pupciami. :-P :-P :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
A swoja drogą, ma ciekawe i pełne wrażeń weekendy z młodymi pupciami. :-P :-P :-P
Jak się pani Bodzip'owa dowie jakie są prawdziwe powody takich wypadów w Tatry... :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
No co Ty, Bogdan zafunduje nam Tatrzańską "Modę na sukces ". :-D :-D :-D
Ładne to studentki chodziły, a nawet młode magisterki z uczelni. Nic się nie odzywałem bo mogła mnie zepchnąć albo co :roll:
O mojej mówię oczywiście :mrgreen: Jak jej wspomniałem, że musi sobie wymienić na młodszy model to mało mi pyska nie sprała :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ładne to studentki chodziły, a nawet młode magisterki z uczelni. Nic się nie odzywałem bo mogła mnie zepchnąć albo co :roll:
O mojej mówię oczywiście :mrgreen: Jak jej wspomniałem, że musi sobie wymienić na młodszy model to mało mi pyska nie sprała :twisted:
Wiedziałem, że wrażeń i emocji na takich wypadach Tobie nie zabraknie.
Z jednej strony adrenalina i szybsze bicie serca :-P, a z drugiej strony szybsze bicie z liścia po ry.., o przepraszam po policzkach. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Chyba nie masz na myśli mojej... :mrgreen:
Trudni mi ocenić coś czego nie widziałem ;)
---------- Post dodany o 22:05 ---------- Poprzedni post był o 22:04 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Masz rację, czasem trzeba siedzieć cicho, bo po pysku można dostać :mrgreen:
Tak apropo fotek:
1. 2. Świetne, przy takim wczesno poranym światełku góry wyglądają prze pięknie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Na dobry początek, takie cóś udało mi się ustrzelić :mrgreen:
O proszę. Mam zawsze wrażenie, że dlatego nie jeżdżę częściej w Tatry, że zawsze mam kupę do zrobienia. A tu się okazuje, że można się przejechać właśnie z tego powodu ;)
PS
Może sobie Bodzip założysz jakiś specjalny wątek z koproturystyką górską?
Uzbierasz kolekcję, założysz beret, nazwiesz to projektem i posypią się nagrody, wyróżnienia, wystawy i takie tam :-) ;-)