Odp: Austria - Lech am Arlberg
Cytat:
Zamieszczone przez
droplet
Meta w Lech, właśnie patent polega na tym by wszędzie dojechać na rowerze.
A na chodzenie też da radę meta w jednym miejscu? Bo pisałeś że szlaki bardziej wędrowne niż rowerowe.
Włochate krowy - niesamowite, nigdy takich nie widziałam. Ciekawe co to za rasa. Szkockie może... pewnie apz wie :D
Bardzo zachęcająca relacja, góry piękne i mało ludzi (chyba że tak cwanie zdjęcia robiłeś że tłumów nie widać ;)) Dzięki.
witia - dzięki za wizytę
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Jestem zachwycony Twoją fotorelacją. Zdjęcia są znakomite sama relacja też ciekawa. To co mnie zachwyca to fakt można obcować z górami nie schodząc z roweru. Właśnie pokazałem tę fotorelację koledze z pracy. Bardzo chętnie byśmy się wybrali na taką wycieczkę.
osiem1984, dzięki. Tak naprawdę to te trasy gdyby się sprężyć można zrobić w ciągu 3 dni na rowerze. Twardsi wybierają przejazd przez przełącz Arberg w kierunku na St Anton ale nie podoba mi się po jedzie się w długo w ciemnych wąskich tunelach z autami. Poza tym powrót na rowerze to paręset metrów przewyższeń albo jeszcze więcej.
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Aleś mi sentymenta włączył, aż sobie przeglądnąłem katalogi z Austrii. Ładnie pokazujesz i opisujesz.
sepi19, dzięki :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
...
Podobają mi się zdjęcia szczególnie z krowami :) a najfajniejsza jest ta twarzyczka z dzwonkiem u szyi :)
CzaRmaX, witam w krowim funclubie ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Piękne obrazki pokazujesz. Na zdjęciu nawet podobni do siebie jesteście :mrgreen:
Pozdrów małżonkę - od Marysi też. :)
Dzięki Bodzip, przekażę :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A na chodzenie też da radę meta w jednym miejscu? Bo pisałeś że szlaki bardziej wędrowne niż rowerowe.
Włochate krowy - niesamowite, nigdy takich nie widziałam. Ciekawe co to za rasa. Szkockie może... pewnie apz wie :D
Bardzo zachęcająca relacja, góry piękne i mało ludzi (chyba że tak cwanie zdjęcia robiłeś że tłumów nie widać ;)) Dzięki.
Tak, na piechotę też da się wszystko załatwić. Do noclegu w Lech dostaje się jak już piałem kartę, która pozwala na darmowy przejazd autobusami do ciekawych miejsc. Autobusów jest dużo. Do tego darmowy wyjazd kolejkami co daje możliwość obejścia i zejścia z dość wysokich gór na pograniczu Vorarlberg i Tyrolu. BTW jeszcze w tej karcie jest darmowy plac zabaw dla dzieci z mini golfem i innymi atrakcjami.
Nie wiem czy ludzi jest mało ale na trasie nie ma tłoku i dość często podróżuje się samotnie. Główne skupiska ludzi to chaty z piwem i z jedzeniem, jeziorka i przystanki autobusowe :-)
Też jestem ciekaw co to za włochate krowy :-?
Bardzo fajna fotorelacja. Podoba mi się narracja - fajne prowadzisz nas przez te piękne pejzaże :-)
pers - dzięki za odwiedziny i dobre słowo
Cytat:
Zamieszczone przez
maestro
Super miejsce, super zdjęcia. :wink: Używałeś polara do zdjęć ?
Nie używałem polara ani żadnego innego filtru. Później w LR4/5 nałożyłem filtr ND.
Rewelacyjne widoki. Świetnie wygląda to miasteczko z domkami na tle gór na ostatnich zdjęciach.
Aczkolwiek w zimie chyba mają tam dość ciężko jak są spore opady śniegu. Ale widoki naprawdę niesamowite. :grin: