Odp: Przędzalnia Grohmana szansa na wirtualizację
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Chodzi o to, że tego nie spakowałem i wysłałem jak było i poszedłem spać a kompa mam nastawionego po pewnym czasie na zasypianko więc nie wiem czy wszystko doszło. Z tego co widziałem w Filezilli to wszystkie katalogi poszły tylko do końca nie jestem pewien czy jeden nie jest pusty.
Z BIKERA wszystkie są pełne.
Biker nie musi nigdzie jeździć - żeby się trochę zrehabilitować posiedziałem całe popołudnie rodzinie na głowie i przerzuciłem ORFy na FTP.
Cytat:
Zamieszczone przez
Gryphoon
Biker nie musi nigdzie jeździć
I tak by nie jechał bo ja miałem być posłańcem ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
I tak by nie jechał bo ja miałem być posłańcem ;)
Fajnie, wygooglujcie jak najwięcej fot dużych wymiarów. BIKER miałeś gadać z architektami.
Im więcej fot, tym bardziej dokładna będzie rekonstrukcja.
Saboorku jeżeli się jutro dodzwonię to zaklepię odpowiednie spotkania na przyszły tydzień. Ja jeszcze znajdę foty dodatkowe, tylko muszę opisy dokończyć, zabiorę od CzaRmaxa płytę i będzie "dogrywka".:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Saboorku jeżeli się jutro dodzwonię to zaklepię odpowiednie spotkania na przyszły tydzień. Ja jeszcze znajdę foty dodatkowe, tylko muszę opisy dokończyć, zabiorę od CzaRmaxa płytę i będzie "dogrywka".:grin:
Pilnujcie panowie sprawy, bo okazja może się nie powtórzyć.
Co do dr Google to jakie najlepiej rozmiary i rozdzielczość tych fot? Bo duże dla każdego może znaczyć coś innego.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Co do dr Google to jakie najlepiej rozmiary i rozdzielczość tych fot? Bo duże dla każdego może znaczyć coś innego.
Wielkość RAW no minimum dłuższy bok 2600px
Edit:
Mogą być i takie "maluchy":Załącznik 88079
Jeżeli to plany, rzuty itp.
Będzie ciężko teraz na szybko w Chromie wrzuciłem przędzalnia Grohmana w rozmiarze co najmniej 2272x1704 i wyskoczyło raptem kilkanaście zdjęć nic nie wartych.