Arturo, hmm da rade jeszcze sie dolaczyc z tymi smyczami? bo bym moze wzial troszke skoku :wink: jak cos daj znac
POzdr
Wersja do druku
Arturo, hmm da rade jeszcze sie dolaczyc z tymi smyczami? bo bym moze wzial troszke skoku :wink: jak cos daj znac
POzdr
hans zagadaj do mnie na gg: 723956
jestem tu od niedawna, ale popieram ten pomysl i żeby tak dalej...
Cos pezot klub nie daje znac :(
W nastepnym tygodniu postaram sie przedstawic dokladna cene za smycz oraz jej cene
A jaka bedzie dlugosc takiej smyczy? Bo jezeli by miala byc powiedzmy rzeczywiscie do aparatu, zeby owinac sobie wokol nadgarstka to sprzydalaby sie krotsza.
Nie mam niestety aparatu kompakcikowego (czyt. np mju), gdzie w komplecie jest taki paseczek na nadgarstek. Jak ktos ma taki to moglby zmierzyc jaka jest dlugosc takiego paseczka i dal tutaj znac.
Witam . . . mam pytanie odnośnie "smyczy" . . . czy cos z tego bedzie . . . bylbym zainteresowany . . .;) Pozdrawiam . . . tj. moj pierwszy post ale formum sledze od dluzeszego czasu . . .
(A)rturo ??????? Co z tymi smyczami? Wiem, że to jest kasa, ale może jakies zamówienia - przedwpłaty gwarantujące odbiór? Kolor? Czarny i srebrny taki jak olympusy. Co Ty na to????
Czesc!
Ja tez jestem tu nowy ale rowniez bylbym zainteresowany taka smyczka!!
Pozdrawiam wszystkich
No to czekamy na konkretne wieści o smyczach, i na same smycze
To może zrobić aktualną listę chętnych, określić koszty i zamówić smycze?
Myślę, że dobrym pomysłem byłyby przedpłaty.
PS.
Oczywiście ja też się zapisuję, chociaż wolałbym tylko OLYMPUSA bez spółki z innymi klubami.