Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez klikacz Czas na obróbkę? Trzy ruchy suwacziem albo mikser kanałów i gotowe. ;) Dobra, dobra, nie każdy ma takie wyczucie koloru jak Ty... , ja nie mam.
Cytat: Zamieszczone przez apz Dobra, dobra, nie każdy ma takie wyczucie koloru jak Ty... , ja nie mam. własnie , własnie :)
Cytat: Zamieszczone przez klikacz Czas na obróbkę? Trzy ruchy suwacziem albo mikser kanałów i gotowe. ;) Przebijam: Dwa - pipeta i temperatura.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Przebijam: Dwa - pipeta i temperatura. Przebijam: Jeden - zapisana wcześniej akcja w PS lub preset LR :wink:
Moze jakies przyklady ? wysłane z HOX
Cytat: Zamieszczone przez andtor2 Przebijam: Jeden - zapisana wcześniej akcja w PS lub preset LR :wink: A chrzanić to... zero! Wcale nie robię foty.:mrgreen: ---------- Post dodany o 19:29 ---------- Poprzedni post był o 19:28 ---------- Cytat: Zamieszczone przez viruuss Moze jakies przyklady ? Cii... tajemnica.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor A chrzanić to... zero! Wcale nie robię foty.:mrgreen: ---------- Post dodany o 19:29 ---------- Poprzedni post był o 19:28 ---------- Cii... tajemnica. Wszystko zależy od pomyslu na fotę !
apz, weż swojego IR na wiosenne spotkanie, aż chętnie zrobię kilka klatek i przemyślę czy warto takiego budować :)
Cytat: Zamieszczone przez klikacz [...]A właśnie Saboorku może zrobimy jakieś warszawskie minispotkanko IRytujących.... Na taką okazję - to może jednak nieco odczekać do odrobiny świeżej zieleni?
Cytat: Zamieszczone przez Jack Na taką okazję - to może jednak nieco odczekać do odrobiny świeżej zieleni? Zdecydowanie, zieleni i podczerwieni.