Odp: Konstruktywna krytyka.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja twierdze,ze lysy jak idzie to sie giba.Kazdy lysy sie giba na boki jak idzie ...
A im bardziej łysy, tym bardziej się giba :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Aaaaa.Nie gibia sie modelki na wybiegu ...
Chyba, że łyse ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
ja edukacje zakonczyl wczesniej jak fizyka sie zaczynala.(bimber sie skonczyl,na czesne nie bylo)
Opcja jest zawsze.Trzymaj pionowo pelna szklanke na krecacej sie karuzeli.
Tylko mi nie pisz o silach osrodkowych,grawirtacjach ,bo astronomi tez nie mialem.
Aaaaa.Nie gibia sie modelki na wybiegu i noplisy ja do i od studni ida.Cala reszta sie gibie.
Nie na piszę. O napięciu powierzchniowym też nie(to i tak nie ma nic do rzeczy) :-D
Ja Cię kojarzę... widziałem Żeś się kręcił po Azji jak się Ural wypiętrzał... ops.
---------- Post dodany o 12:52 ---------- Poprzedni post był o 12:50 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
A im bardziej łysy, tym bardziej się giba :mrgreen:
Chyba, że łyse ;)
Przecież Wiesz jaki wpływ ma księżyc na łysinę.
Themoth, tę fotę można tylko lepiej dla widza "ustawić"
Nawet jeśli pan z gazetą będzie w pionie a most z rzeką w poziomie to nie zmienia faktu, że z tego zdjęcia nic nie wynika.
Dla mnie najciekawsze są dziewczyny dyskutujące przy murze, nawet chłopak z komórką w dalszym planie ale na czymś się trzeba skupić bo przypadkowy pan z gazetą nie jest zbyt ciekawy z tym całym rozgardiaszem.
Cytat:
Zamieszczone przez
droplet
Nawet jeśli pan z gazetą będzie w pionie a most z rzeką w poziomie to nie zmienia faktu, że z tego zdjęcia nic nie wynika.
Dla mnie najciekawsze są dziewczyny dyskutujące przy murze, nawet chłopak z komórką w dalszym planie ale na czymś się trzeba skupić bo przypadkowy pan z gazetą nie jest zbyt ciekawy z tym całym rozgardiaszem.
Dziewczyny-rozumiem,kazdy na czyms oko zawiesza,chlopak-no tez,tolerancja teraz w modzie.A moze to o komorke chodzi??.
Tylko,dlaczego zakladasz ,ze pan z gazeta na pierwszym planie jest przypadkowy??.Moze wlasnie przypadkowe sa dziewczyny i ta komorka z chlopakiem.
Jeszcze trochę analizy, to i sztuki przez duże Szy się doszukamy :D A zaczęło się niewinnie - od "przypadkowego pstryka". :D
W myśl zasady: "Szukajcie a znajdziecie" ;)
I wystarczylo poobracac zeby z pstryka dzielo zrobic.Czego sie nie dotkniemy to w zloto sie zmienia:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgree n:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
I wystarczylo poobracac zeby z pstryka dzielo zrobic.Czego sie nie dotkniemy to w zloto sie zmienia:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Weź Ty to wypluj! I przez lewe ramię.:shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Weź Ty to wypluj! I przez lewe ramię.:shock:
Kudre,wystraszyles sie.Sikaj spokojnie.To o fotki chodzi i przenosnia to taka.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kudre,wystraszyles sie.Sikaj spokojnie.To o fotki chodzi i przenosnia to taka.
Uff... no to na przyszłość: Weź mnie nie Strasz!