Odp: Nowe ploty o nowym korpusie
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Koniecznie musi być odchylany!!!
Każdy ekran jest odchylany, ale większość z nich razem z korpusem.
Chcąc robić coś retro na fali obecnej mody na takie klimaty powinni produkcję jakiegoś modelu przenieść do Rosji. Japońska technologia i ichni dizajn przyprawiony szczyptą legendarnej rosyjskiej dbałości o szczeóły i solidnością stali z Czerepowca to byłoby coś. A do tego wyryte w tym stalowym retro korpusie "олымпус".
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
Mam też patencik dla olka (jakby co - ja wymyśliłem :P ) - ekran 7-10'' z wtyczką do gniazda wizjerów (jak ono się tam nazywa), na kabelku sprężynowym. Na statyw do studia czy na wysięgnik do wideo - bardzo fajna rzecz).
Niestety, byli przed Tobą. Tacy co podpinali MP4 z wejściem av (np. moja skromna osoba pod odgapieniu od naszego wspónego znajomego Marka), ale byli też tacy, co takie wynalazki sklepowe wymyślili. Nie 7-10 calowe, ale tesh użyteczne.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Niestety, byli przed Tobą. Tacy co podpinali MP4 z wejściem av (np. moja skromna osoba pod odgapieniu od naszego wspónego znajomego Marka), ale byli też tacy, co takie wynalazki sklepowe wymyślili. Nie 7-10 calowe, ale tesh użyteczne.
Ojtam, trzeba myśleć jak Apple - jak coś wymyślisz, to znaczy, że nikt przed tobą na to nie wpadł :)
Gadacie tak jakby aparat miał służyć tylko Wam i Waszym ekstremalnym zapotrzebowaniom a weźcie pod uwagę, że to jest aparat z funkcji dla ludu co chce mieć trochę więcej niż aparat w telefonie czy jakiegoś tam głuptaka. Taki aparat ma się podobać, ma być fajny wizualnie i ma mieć fajne funkcje plus pełno bajerów z których większości się nie używa ale bajery zawsze działają tak na nasze ego jak dodatkowe spojlery wizualnie podnoszące moc samochodu hehe :D
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Szkoda, że tak późno...
Dlaczego szkoda?
Lepiej późno, niż później jak to ktoś powiedział.
Zresztą na tą chwilę to nic nie wiemy :???:
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Dlaczego szkoda?
Bo już nie kupię ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Szkoda, że tak późno...
Ano szkoda...
Hmm boję się że nowe EP-5 będzie się różniło od EPL-5 tylko wbudowanym wizjerem i może jeszcze dodadzą nowy, jakże to kreatywny filtr ewentualnie jeszcze jakieś szmery bajery,nie liczyłbym na stabilizację znaną Z OM-D.
Cytat:
Zamieszczone przez
PanMarecq
Hmm boję się że nowe EP-5 będzie się różniło od EPL-5 tylko wbudowanym wizjerem i może jeszcze dodadzą nowy, jakże to kreatywny filtr ewentualnie jeszcze jakieś szmery bajery,nie liczyłbym na stabilizację znaną Z OM-D.
Jeżeli dodano ja do kompaktu (SH-50), to pewnie wejdzie i do penów...