Odp: PanMarecq przedstawia
na 21 w sumie tak samo na 19 to oświetlenie nie bardzo...
jestem totalnie daleka od tego rodzaju fotografii i sie na niej nie znam
ale przejarana jedna połowa twarzy i niedoświetlona druga - może i tak można - ale źle się na to IMO patrzy
ostatnie takie ok - bez zachwytów ale poprawnie jak dla mnie
Dziękuję za opinie,mi się akurat podoba bawiłem się w coś a'la low key,chociaż to prawda trochę twarz przepalona,robiłem zdjęcia w jpg więc nie miałem jak w sumie odzyskać trochę tych przepałów na twarzy.
5 załącznik(ów)
Hej ! Wczoraj robiłem plener ślubny dla znajomych. Proszę o ocenę kadru,pomysłu oraz uwagi co do kolorystyki,ponieważ boję się iż kolory mogą być przesycone,co może być spowodowane źle skalibrowanym monitorem.Dla chętnych mogę wstawić Rawy.
23.
Załącznik 116476
24.
Załącznik 116472
25.
Załącznik 116473
26.
Załącznik 116474
27.
Załącznik 116475
Powiedziałbym: szału nie ma, jest poprawnie, ale im się będzie podobać. Na 2 mi rybie oko nie podchodzi.
23. Ciekawe, choc bardzo dziwna perspektywa, takie troche karzelki wyszly (bym nie dawal)
24. Fajnie, troche malo nieba, podszedl bym blizej i robil im caly swiat:)
25. Nie lezy mi.
26. Fajne.
27. Kotlet, w kazdym slubie taki musi byc, bo ma byc bez udziwnien i sie podobac, dla mnie za bardzo centralnie i brak na fotce oddechu...
pozdroofka
z tej serii to jedynie 24ka mnie na dłużej zatrzymała, ładnie rybka zadziałała :) chociaż "przy okazji" nieco rozbudowała bicepsy i ramiona. Ale jest OK.
Reszta to wiadomo - jak z kotleta...
Dzięki panowie za opinie ;) Niestety nie mam innego szkła UWA,jedynie Samyang 7,5mm więc cóż radziłem sobie jak mogłem :)
no ale właśnie ten Samyang bardzo ładnie zagrał... to dobre szkło