Odp: Nowy OlyRulez: "BLIKOWISKO"
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
....Ty dalej nie rozumiesz....Tu nie ma zadnej dowolnosci.To ty sobie tak interpretujesz.
Niech będzie, że nie rozumiem i wrzuciłem fotkę nie na temat. Kółka w tle to nie są bliki.
Zawsze wydawało mi się, że temat można różnie interpretować byle coś związanego z tematem było.
Twój przykład zdjęcia z blikami podciągnąłbym pod kilka tematów. Blikowisko, Kwiat, Portret, Kolory, a przepraszam zapomniałem, że nie ma żadnej dowolności:wink: Ta dyskusja nie ma sensu:) Ja nie przekonam Ciebie ani Ty mnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Niech będzie, że nie rozumiem i wrzuciłem fotkę nie na temat. Kółka w tle to nie są bliki.
Zawsze wydawało mi się, że temat można różnie interpretować byle coś związanego z tematem było.
Twój przykład zdjęcia z blikami podciągnąłbym pod kilka tematów. Blikowisko, Kwiat, Portret, Kolory, a przepraszam zapomniałem, że nie ma żadnej dowolności:wink: Ta dyskusja nie ma sensu:) Ja nie przekonam Ciebie ani Ty mnie.
Chyba se kupię tę lustrzaną Tokinę 300/cośtam, dla eleganckich blików...
Wikipedia: - w fotografii, silne, utrwalone na kliszy odbicie światła
Tytuł prac: nie blik, bliki, tylko "blikowisko"
Moim zdaniem wszystkie prace mieszczą się w zakresie tematu.
:( nadal nie ma głosowania
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
:( nadal nie ma głosowania
Tutaj nie ma głosowania a w konkursie jesienny nadal nie ma rozstrzygnięcia, głosowanie miało się skończyć w grudniu... Brak mocy przerobowych zapewne.
Odp: Głosowanie OlyRulez: "BLIKOWISKO"
I ja, i ja!!! Głosowałem.
Dodam skromnie, że nie wystawiłem swoich blików , czyli rozbłysków światła nieprawidłowo postrzeganych przez matrycę.. Gdyż dałem szansę innym...:grin: