Odp: Mój teścik - łódzki spacerek z mZD 17/1,8
Cytat:
Zamieszczone przez
anmael
apz: Twoje zdjęcia z nowego szkła linkują na
43rumors :)
Możliwości i moc współczesnych wyszukiwarek jest niezbadana jak dla mnie. Wielki brat czuwa.
Te RAW-y są dostępne w necie ledwie trzecią dobę. Poza tym chodzi o szkiełko, a nie moje zdjęcia jak sądzę.
----------------------------------------------------------------------------
Skoro umieścili , to przecież chodzi o zdjęcia tym szkłem, a nie moje zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Możliwości i moc współczesnych wyszukiwarek jest niezbadana jak dla mnie. Wielki brat czuwa.
Te RAW-y są dostępne w necie ledwie trzecią dobę. Poza tym chodzi o szkiełko, a nie moje zdjęcia jak sądzę.
A nawet jeżeli to co z tego? Czego brakuje Twoim zdjęciom? Ja uważam, że niczego bo ukazują to do czego fotografia została stworzona czyli do uwieczniania ulotnej chwili, wydarzeń itd. a reszta nurtów fotografii się z tego narodziła :) A wspomnienia dzięki takim fotografią są bezcenne. Sam od kilku dni tego doświadczam przekopując tony zdjęć u moich rodziców :)
Cytat:
Zamieszczone przez
watsup
Wszystko fajnie ale ta cena obiektywu to jest jakieś nieporozumienie, wybaczcie ale ten obiektyw nie jest geniuszem optyki więc cena powinna być na poziomie 1500 zł max!Tak w ogóle to widzę, że jak będę niedługo w Łodzi to muszę odwiedzić ten kanałek Dętka, dzięki za super fotki, które nam "podlinkowaleś".Pozdrawiam cię apz i dzięki za fotki raz jeszcze...
Nie obejrzysz - do wiosny nieczynne.
Cytat:
Zamieszczone przez
watsup
Wszystko fajnie ale ta cena obiektywu to jest jakieś nieporozumienie, wybaczcie ale ten obiektyw nie jest geniuszem optyki więc cena powinna być na poziomie 1500 zł max!
A ile ona wynosi?
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
A ile ona wynosi?
500$ w USA: http://www.adorama.com/IOM1718MSL.html,
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
To wiem doskonale od kilku dni, zresztą dyskutowaliśmy o tej cenie w wątku o 17/1,8. Watsup napisał w sposób sugerujący, że zna polską cenę.
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
To wiem doskonale od kilku dni, zresztą dyskutowaliśmy o tej cenie w wątku o 17/1,8. Watsup napisał w sposób sugerujący, że zna polską cenę.
Widać liczył na szkielko za 800PLN. Przecież nie wiadomo jeszcze, kiedy będą dostawy do Europy. To skąd miała by być cena.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Widać liczył na szkielko za 800PLN. Przecież nie wiadomo jeszcze, kiedy będą dostawy do Europy. To skąd miała by być cena.
w sumie to byłaby dobra propozycja, ceny 4-cyfrowe niechby zostały dla optyki f1,4 - tak jak to ma miejsce w przypadku obiektywów do lustrzanek
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
w sumie to byłaby dobra propozycja, ceny 4-cyfrowe niechby zostały dla optyki f1,4 - tak jak to ma miejsce w przypadku obiektywów do lustrzanek
Nie ma siły, dziurę budżetową Wujka Olka musimy powolutku zasypywać także i my płacąc za nasze zabawki.