Byłem wiele lat temu. Włoskie nie włoskie grunt aby fajnie wyglądały :-P
Wersja do druku
mnie chodziło o kolor, a nie gdzie zostały "Made in"
ps widzę powolną Twoja przemianę w dobrym kierunku :-) Zmieniłeś avatar, łagodniejsze masz wypowiedzi :-) Chyba tamto mieszkanie Ci najwyraźniej nie służyło...
heh, myślę że jednak trochę nadinterpretujesz ;) ja się nie zmieniam, jestem taki jaki cały czas byłem. Może to inni zaczęli inaczej pisać i moje posty nie powodują dysonansu :)
Ja się kompletnie nie znam na portretach i takich tam trelach morelach z modelkami ale jakoś modelka pod względem urody mi nie leży do 3 i 4 na 5 jeszcze, jeszcze. Podobają mi się pomysł na zdjęcie z 6 i 7 a najbardziej 7, tylko że jak już to na 7 powinna z twarzy wyglądać tak jak na 6. Zdjęcie 6 a w szczególności 7 tchną jakąś taką z zamiaru fajną żywotnością i radością czego po twarzy modelki wcale nie widać, sorry za określenie ale wygląda jak znudzona ekspedientka z mięsnego a powinna wyglądać jak po dobrym seksie rozdrażniona kocica która jeszcze chce :)
---------- Post dodany o 11:35 ---------- Poprzedni post był o 11:16 ----------
Jeszcze wrócę do 3 i 4. Chcąc nie chcąc przez tą opaskę na głowie użyłeś symbolu Statuy Wolności i chcąc nie chcą takie zdjęcia zawsze będą jakoś przyrównywane to tego symbolu. Na 3 kompletnie brak jakiś oznak jakiej zawadiackości, ostrego i ufnego spojrzenia w przyszłość, które niczego się nie boi i jakiejś takiej trochę bojowej postawy. Na 5 już to zaczyna być widoczne i jest jeszcze taki elementem seksapilu, który powinieneś pociągnąć dalej :)
Hehehe CzArus czarus:-)
Mnie się widzi 6, za brzuszek, pierwsze skojarzenie Jezus.
pozdrowionka
bardziej nieszablonowe podejście jest z tą koroną cierniową - uroda modelki pasuje do pomysłu,
boje się to napisać by nie urazić ale nos dziewczyny bardzo zwraca (odwraca) uwagę - nie jest doskonały ale takowych nie ma wiec po temacie ; )