Odp: Kalendarz 2013 - kategoria 1 - Makro - Głosowanie
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Moim zdaniem w poszczególnych 4 "kalendarzowych" kategoriach jest wiele naprawdę przepięknych zdjęć, ale wcześniej ( - na przykład) podziwialiśmy fantastyczne zdjęcia kwiatów, których autor jednak nie zdecydował się wysłać a szkoda... Ot taka moja refleksja.
Sugerowalem to juz wczesniej,ale pozostalo ograniczenie,ze kazdy moze tylko swoje wstawiac bez mozliwosci proponowania czy wstawiania innych .Pozniej to zostalo czyba zmienione,ale to juz bylo nie to.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Muszę podzielić się z Wami pewną refleksją, która męczy mnie od początku pojawienia się pierwszych zdjęć do kalendarza...
Ta refleksja była dla mnie swego rodzaju założeniem, które towarzyszyło mi przy przygotowywaniu konkursu. Nawet sugerowałem by chętni klubowicze, jeśli nie mają pewności jakie zdjęcie przesłać, odwoływali się do tych, które mają najwyżej ocenione w swojej galerii, a może nawet do tych, które dostały się do Galerii Publicznej. W podobnym tonie wypowiadało się jeszcze kilka osób, m.in. Mirek54. Ale nie zawsze to co uważamy za wspaniałe znajduje potwierdzenie u ich autorów.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Kiedy oglądam zdjęcia przesłane do kalendarza, odnoszę wrażenie, że nie znalazły się tam te prawdziwe perełki, które wszyscy podziwialiśmy, tylko autorzy zdecydowali się wysłać inne...
A może po prostu tamte nie spełniały wymogu czystości gatunku;)
Cytat:
Zamieszczone przez
majeczek78
Wybrane.
I ja spełniłem obowiązek, i wykonałem kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty.
Glosy oddane...
Powiem jednak krootko, ogolny poziom fot raczej z tych srednich niskich niestety (choc nie wszystkie oczywiscie):(
pozdro
Głosy oddane, zapraszam kolejnych forumowiczów.
Miałem tą niewątpliwą przyjemność - głosowałem pierwszy :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Czy już się zorientowaliście, że widać kto jak głosował? Wyjdzie, kto głosuje na siebie ;).
Myślałam, że nikomu nie przyjdzie to do głowy, a jednak przyszło. Be.
Ja zaglosowalem na siebie.Kliklem na probe i juz nie mam mozliwosci oddania trzech innych glosow.Dlatego tez pisalem ze jest niedobrze,ze ci co oddali tylko jeden glos nie maja molzliwosci powrotu.