Odp: Konkurs na zdjęcie miesiąca
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Właśnie stąd jest pytanie, czy sama GP starczy?
Raczej nie.
Uważam, że taki luzacki konkurs na foto miesiąca powinien mieć liberalne kryteria. Zatem - nie GP, gdyż są tacy, co w ogóle nie mają fot w Galerii. I nie załapałyby się osoby fotografujące innym systemem. Brakuje mi tu konkursu ponad podziałami. Za dużo ostatnio gadek o exifach i komisji śledczych ;) Luzacki konkurs na fajną fotę. Tego nam trza. Cieszmy się fotografowaniem, tak szybko odchodzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Uważam, że taki luzacki konkurs na foto miesiąca powinien mieć liberalne kryteria. Zatem - nie GP, gdyż są tacy, co w ogóle nie mają fot w Galerii. I nie załapałyby się osoby fotografujące innym systemem. Brakuje mi tu konkursu ponad podziałami. Za dużo ostatnio gadek o exifach i komisji śledczych ;) Luzacki konkurs na fajną fotę. Tego nam trza. Cieszmy się fotografowaniem, tak szybko odchodzi.
O to jest pomysl.Nazwal bym fotka,ktora mi sie najbardziej spodobala.Bo jak fajna to i jest w galerii,chyba,ze tam same niefajne:-P.A o podobaniu to tak jak z poprawka,niby gorsze a najlepsze:mrgreen::mrgreen: i wygrywa.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Bardziej ponadpodziałowego niż OR nie ma. Może poza tym, że trzeba zinterpretować temat. A to jest kryterium, które ułatwia ocenę.
Ale wiem o co chodzi...
---
Odnośnie konkursu na foto miesiąca. Ja w kwestii formalnej. Jak zgłaszamy zdjęcia do konkursu? Może link?
Ps. APZ, pospisuj wszystkie uwagi, opracuj regulamin, i z początkiem września ruszamy. Można by nawet przetestować konkurs na zdjęciach z sierpnia.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
APZ, pospisuj wszystkie uwagi, opracuj regulamin, i z początkiem września ruszamy. Można by nawet przetestować konkurs na zdjęciach z sierpnia.
No i widzisz Andrzej... po co Ci to było. Teraz masz na wekend zajęcie...:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
No i widzisz Andrzej... po co Ci to było. Teraz masz na wekend zajęcie...:wink:
Wcale nie żałuję i macie mi wstawiać po minimum jednym znakomitym zdjęciu co tydzień do galerii, żeby było z czego wybierać , a jak nie to to napuszczę na ociągających się Egzekutywę TWA!
A tak całkiem na serio to wolę coś zrobić dla pożytku ogółu jak jak szemrać po kątach , że nic nowego się nie dzieje.
Cieszę się , ze pomysł jednak przeszedł i zapraszam wszystkich do ogólnoforumowej i międzysystemowej zabawy.
Pozdrawiam AP.
A jeśli wrzucę do wątku to już nie może być? :(
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A to to musimy jeszcze przenegocjować. Czemu brzydzisz się galerią? Prościej byłoby linkować z jednego miejsca.
Jest więcej osób niekorzystających z Galerii. Chodzi o możliwość linkowania wszystkich fajnych zdjęć, czy to na Forum, czy to w Galerii bo niektórzy wrzucają w tylko jedno miejsce.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Popieram,
jak nieraz czytam komentarze pod zdjęciami w galerii to mnie obrzydzenie ogarnia. Od bardzo, bardzo dawna nie wrzucam. Gdzieś tydzień temu chciałem, ale się jeszcze nie dało - hades obiecał możliwość raportowania z galerii