Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Krakman, drukarnia dostanie w CMYKU od osoby, która to wypuszcza do druku. Na pewno ta osoba i tak ujednolici wszystkie foty i zadba o odpowiedni format :)
Masz rację, oczywiście.... Tylko , że ja oglądając moje zdjęcie do wysłania (nie mówię o konkursie) będę miał większą pewność, że wyjdzie tak jak widzę wysyłając w cmyku.
Zmiana trybu to jest jeden ruch i już! Tylko , że w druku konsekwencje są różne...
Ale co tam .. mnie by było wszystko jedno czy na moim foto różowy wychodzi jak fiolet .. Cieszyłbym jak mały pies pchłami gdyby moje było w kalendarzu...:mrgreen:
---------- Post dodany o 15:44 ---------- Poprzedni post był o 15:41 ----------
A tak poważnie ...... to mam chyba skrzywienie zawodowe....:roll:
hmm szkoda, że tylko z olka zdjęcia....
Cytat:
Zamieszczone przez
konradkkk
hmm szkoda, że tylko z olka zdjęcia....
też nie wiem kto to wymyślił żeby w kalendarzy OlympusClubu zdjęcia tylko z olka były, szok po prostu
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
też nie wiem kto to wymyślił żeby w kalendarzy OlympusClubu zdjęcia tylko z olka były, szok po prostu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tyle sie slyszy, sprzet nie ma znaczenia, nie wazne czym wazne, kto i jak itd. byle fota gadala ;)
:p
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
A tyle sie slyszy, sprzet nie ma znaczenia, nie wazne czym wazne, kto i jak itd. byle fota gadala ;)
:p
pozdro
Dla użytkownika , czy dla sponsora? Jak Olek finansuje kalendarz, trudno się dziwić , że postawił ograniczenie sprzętowe, jak kalendarz będzie składkowy , mogą być w nim wszelakie fotografie niezależnie od użytego systemu, to takie trudne do pojęcia? A może zrobić dwa kalendarze?
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
też się dziwie :D
Głos oddany, na kalendarz się piszę "obyma ręcami", a to ...
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty romek1967.
znowu w pamięci...:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
K_Puchatek
znowu w pamięci...:roll:
Zapisz sobie w notatniku, jako i ja czynię :)
Głos oddany już wcześniej:wink: a i chętnie łyknę przy sposobności ze 2-3 sztuki:-P