Odp: szambonur w kuchni ;)
Brakuje mi troche gry swiatla na niektorych powierzchniach.Gry takiej ,zeby uwidocznic,zaakcentowac,fakture,kruchosc,pylowatos c.
Cos w takim kierunku,bez podnoszenia ostrosci Załącznik 60545Co myslisz???Bez obrobki uzyskasz podobny efekt jak na krotko przed zrobieniem fotki wyciagniesz ciacho z zamrazarki a czekolada zacznie dokazywac na powierzchni swiatlem.
Widzisz Lolita, gulasz chce Cię zniechęcić :wink: Pewnie sama chce to wszystko zjeść :lol::lol:
Dopiero teraz tu dotarłem, w oczy rzuciły mi się tylko dwa niedopatrzenia - brak rodzynek w serniku i nieobecność gałki loda koło szarlotki ;) Reszta paluchy wylizywać!
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Brakuje mi troche gry swiatla na niektorych powierzchniach.Gry takiej ,zeby uwidocznic,zaakcentowac,fakture,kruchosc,pylowatos c.
Cos w takim kierunku,bez podnoszenia ostrosci
Załącznik 60545Co myslisz???
Bardzo cenna uwaga. Właśnie zabieram się do obrabiania materiału który przyniosłem do domu i na takie wskazówki liczyłem... Dzięki
Cytat:
Zamieszczone przez
Skora
Widzisz Lolita, gulasz chce Cię zniechęcić :wink: Pewnie sama chce to wszystko zjeść :lol::lol:
kurczaki... wydało się... ;)
chyba się ze wstydu spalę za me niecne intrygi :D
Cytat:
Zamieszczone przez
szambonur
Może jakiegoś kopa trza? z kitem....
Cytat:
Zamieszczone przez
szambonur
Właśnie zabieram się do obrabiania materiału który przyniosłem do domu
o mennn
22:11 i Ty to sam wszystko wciągniesz ??
ślinotoku ciąg dalszy :) ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Skora
A niech ma Lubię ją! Zresztą ja mam chłopaka ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
...nieobecność gałki loda koło szarlotki ;)
Jesteś w błędzie mój drogi! Wiesz, że do szarlotki to tylko RC :lol:
Ja gdybym miał chłopaka :lol: to dla takich smakołyków chyba bym z niego zrezygnował :mrgreen::mrgreen: (całe szczęście że mam żonę)