Odp: Nowa popRAWka 3/2012
Lightroom 4 beta, ten który można było pobrać za free do testowania, otwiera bez problemu.
No proszę! Temat nie jest łatwy, a już 9 prac! I to niezłych!
A ja ORFa nie mogę pobrać:evil:. Nie rozumiem, nienawidzę komputerów i tej całej mechanizacji
Cytat:
Zamieszczone przez
chimol
A ja ORFa nie mogę pobrać:evil:. Nie rozumiem, nienawidzę komputerów i tej całej mechanizacji
prawy przycisk myszy na napisie -tu lezy orf- i zapisz element docelowy jako i wskaz miejsce-najlepiej tam u siebie na dysku gdzie szybko znajdziesz.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
prawy przycisk myszy na napisie -tu lezy orf- i zapisz element docelowy jako i wskaz miejsce-najlepiej tam u siebie na dysku gdzie szybko znajdziesz.
Dziękuję Mirku. W Chromie nie mogłem tak zrobić. Chyba zmienię przeglądarkę. Plusik w pamięci.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
chimol
Dziękuję Mirku. W Chromie nie mogłem tak zrobić. Chyba zmienię przeglądarkę. Plusik w pamięci.
Pozdrawiam
Hmm ciekawe, sprawdziłem w Chrome u siebie (17.0.963.56 m) i działa bez problemu. Zarówno po kliknięciu w link (od razu zapisuje w katalogu Pobrane) jak i po kliknięciu prawym i wybraniu "Zapisz link jako...".
Ściągnąłem Lightrooma 3,6 i zrobiłem a teraz wstawiam :grin:
A ja wstawiłem po zabawach w RawTherapee i Photo Paincie. Ciekawe czy ktoś tu w ogóle Photo Painta używa? :)
Kurde wszyscy wstawiaja to i ja se konika walnelem,taki zezwierzęcony mysliwy ze mnie po nocy:mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde wszyscy wstawiaja to i ja se konika walnelem,taki zezwierzęcony mysliwy ze mnie po nocy:mrgreen::mrgreen:
Nie bądż obsceniczny......:oops: Cos Ty sobie walnął...? :mrgreen: