Oczywiście przyłączam się do gratulacji. Można powiedzieć, że od wielu, wielu miesięcy śledzę Twój wątek podziwiając samozaparcie, a później wyniki "leżakowania" w czatowni. Jeszcze raz serdeczne Gratulacje.
Pozdrawiam
T.
Wersja do druku
Oczywiście przyłączam się do gratulacji. Można powiedzieć, że od wielu, wielu miesięcy śledzę Twój wątek podziwiając samozaparcie, a później wyniki "leżakowania" w czatowni. Jeszcze raz serdeczne Gratulacje.
Pozdrawiam
T.
Jestem na forum niemal od roku. Pierwsze moje wspomnienia z początków bytności to był podziw dla fotoornitologicznych pasji Ksprzyka. Te przygotowania, wyprawy w celu wyboru lokalizacji, budowa, a potem doskonalenie czatowni. Duzo trudnu i znoju. A wszystko uswięca osiągany cel. Zdjęcia ptaków pieknie wykonane i bardzo chętnie przez nas podziwianie. Dziękujemy Marku i czekamy na kolejne. Szacunek!
super - gratulacje !
Mimo że widziałem je wiele razy to ciągle się świetnie ogląda te fotki. Gratuluję i dziękuje za inspirację:wink:
No i pozamiatałeś :grin: Jestem pod wrażeniem
beuthen
lisiajamka1
Tomasz.G
Rysiek_O
ezier
kris70
robert1088
Miło, że tu wpadliście. Robert z tym pozamiataniem to bez przesady ;)
pozdrawiam
Cześć, Fajnie, że masz wystawę, przynajmniej można w jednym miejscu podziwiać cuda naszej awifauny. A że robisz to z pasją to wychodzą z tego piękne fotki. 70 - 300 jest OK. Gratuluję i pozdrawiam.
SUPER!!!! Gratulacje!!!
Co tu dużo gadać, zazdroszczę i podziwiam twoje zdjęcia. Wielkie Gratulacje!
Paawwko
moose
lekar
dziękuję za dobre słowo.
Pogoda przestała Nas rozpieszczać, nie ma już mrozów, przyszła w/g mnie najgorsza aura dla osób fotografujących w terenie - ciężkie chmury, deszcz.
W tygodniu dostałem rarytas od teścia - zdechłego królika, może nie brzmi to zbyt apetycznie, ale dla odmiany zamiast porcji rosołowych dla moich gości to super sprawa ;) żałuję tylko, że nie mogłem porobić zdjęć, zainteresowanie wśród pierzastych było bardzo duże, na koniec padło zabrał prawdopodobnie lis.
Pzdr