Ale ona nie ma złącza, z tego co widzę.
Wersja do druku
Ale ona nie ma złącza, z tego co widzę.
Wzornictwo genialne, parametry niezłe, cena bardzo realna może kusić.
Jedynie co nie potrafią jeszcze opanować, to migawka : brak 1/8000 i matryca : DR ??? wielka niewiadoma.
W sumie tylko brać, daje nadzieję na bardzo udany krok w rozwoju systemu.
Zobaczymy mam nadzieję pierwsze zdjęcia
Skoro jest dotykowy ekran to po co przyciski na tylniej ściance? Można było lepiej wyprofilować grip.
Teraz kolejne dwa miesiące oczekiwania na możliwość pomacania nowego sprzętu.
Czekam na zakonny cennik i obniżkę EP-3 :-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Pytanko. Czy w modelu E-M5 zeszły się drogi 4/3 z m43, tzn. czy obiektywy 4/3 działają sprawniej (AF) niż z PEN'ami?
Tak masz rację - wydaje się ,że nie ma , jak nie popierniczyli styków, powinna zadziałać. to maleństwo ma wtyk, w FL600 jest jak w całym systemie.
---------- Post dodany o 08:48 ---------- Poprzedni post był o 08:46 ----------
Bo są tacy jak ja , którzy to ustrojstwo będą tylko czasem włączać, a poważnie - były doniesienia, że ekran sam uruchamiał aparat i rozładowywał baterię - w torebce.
Cytat ze strony producenta:
"*Jeśli używany jest obiektyw ZUIKO DIGITAL, który nie jest kompatybilny z szybkim AF opartym na detekcji kontrastu, zalecamy, by fotografować w trybie "S-AF+MF", i w razie potrzeby regulować ustawienie ostrości."
Zatem można zapomnieć o szybki AF ze starymi szkłami :( będą zapewne działały tak jak w E-P3
Witam !
Ogolnie aparat calkiem fajny ale spojrzalem na parametry filmowania full-hd i podaja w specyfikacji cos takiego: 59.94i ?????
W innych trybach HD daja 30kl/s wiec... jestem BARDZO rozczarowany, ze nie ma trybow 25p i 50i !!!
Dlaczego nie mogli zrobic NTSC (30p i 60i) PAL (25p i 50i) ? Rece opadaja !
Pozdrawiam