Odp: winnetou vs. Bodzip vs. Saboor
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Tak. O tym aparacie, do którego nawet domniemany producent się nie przyznaje, a już nawet jakiejś szkła liczą , zachwycają się nimi, tego samego zresztą pochodzenia ( internetowego).
Było też takie zdanie: D**a jest do srania , a aktor do grania.... Jak wiadomo fotografie robi się kominkiem , reszta nieistotna ...
Saboorze Drogi - co ty chcesz glosować cały tydzień, 1 weekend + poniedziałek wystarczy.
Pozdrawiam AP.
Oczywiście, że by wystarczyło ... ale to szansa dla wszystkich, by mogli w tym zaszczytnym głosowaniu
udział wziąć.
Pozdrawiam
PA.
No dobra ja robiłem ankietę i 7 dni ot tak wymysliłem :) Jak któryś z moderatorów/adminów wie jak skrócić jej czas to ja problemu nie widzę :)
Zmieniłem trwanie ankiety.
Przegapiłem gdzieś orginał zdjecia? (dcraw -e) ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Zmieniłem trwanie ankiety.
Przegapiłem gdzieś orginał zdjecia? (dcraw -e) ;)
Oryginał (RAW) wódz przesła do Saboora i do mnie. Ale to taki pojedynek między nami.
Podoba mi się ta zabawa - dwie trzy osoby oprawiają ze skóry jednego rawa a my głosujemy na najlepszą wersję. :mrgreen:
Ok, oryginał jest tu
O no właśnie, ale dla oceny zmagania warto porównać ze źródłem ;)
Zapomniałem się ;( Obiecuję poprawę. Link do wyniku dcraw -e w pierwszym poście
I ja zagłosowałem, ale wydaje mi się, że można z tego więcej wyciągnąć. :wink:
Zobaczyłem zdjęcia i swój głos oddałem. Świetny pomysł na wątek. Gratki. A może by zrobić z tego regularne zawody- coś w stylu user X zapodaje rawa i wyzywa na pojedynek usera Y i usera Z. Taki pomysł.
Cytat:
Zamieszczone przez
majeczek78
Zobaczyłem zdjęcia i swój głos oddałem. Świetny pomysł na wątek. Gratki. A może by zrobić z tego regularne zawody- coś w stylu user X zapodaje rawa i wyzywa na pojedynek usera Y i usera Z. Taki pomysł.
Pomysł otwarty :) Żadnych praw autorskich sobie nie roszczę wiec jak są chętni to czemu nie ;) Można by ewentualnie doprecyzować jakieś niby zasady (ot ile czasu na wrzucenie zdjęci ile czasu na głosowanie)