Fajne to niebo wyszło, pomijając resztę ale chodzi o niebo. Szkoda, że nie masz więcej tego nieba bo mógłbyś je trzymać na podmianę do czegoś innego i w razie potrzeb też modyfikować pod inne zdjęcia :)
Wersja do druku
Niestety, nie było czasu by albo wejść na dach budynku, albo na wyższe piętra sąsiedniego. Moment wcześniej wyszliśmy z piwnic i trzeba było jechać dalej. No cóż, o tej porze dosłownie minuty się liczą, a w tej części miasta z poziomu ziemi las wiele przesłania. Gdybym był 10 km na południe, nad Odrą, albo na rozległych polach, nieba byłoby do woli.
Zdążysz nadrobić :) bo jeszcze wiele zdjęć przed Tobą :)
Ech, nadrabiam sportem, bo chłopaki grają chyba w każdą pogodę. Tym razem niedzielny sparring Rugby Club Zielona Góra i AZS AWF Rugby Poznań - elementy baletu ;-).
16.
Załącznik 74390
Najlepsze zdjęcie to kapliczka. :) Chyba jednak jest na pozostałych lekki problem z ostrością (nie licząc ostatniego), bo statyczne wychodzą dużo lepiej. Ciekawe jest to ujęcie pana z kulą (bańką?), ale poleciał balans bieli.
Sunia już po sterylce mam nadzieję. :)
Dzięki! Będę musiał zwrócić uwagę na ostrość, albo... zacząć robić zdjęcia ze statywem i kabelkiem.
Pan z kulą to Dimitar Nikolaev z Bułgarii, występujący na Busker Bus 2012 w Zielonej Górze, sprawdzę w archiwum, jak wyglądają kolory na oryginale, bo publikowane zdjęcie było nieco podrasowane krzywymi w GIMPie.
Dawno nie było nic nowego, no to parę zdjęć z poprzedniej niedzieli:
17
Załącznik 81532
18
Załącznik 81531
19
Załącznik 81530
20
Załącznik 81533
Ten sam "Park Poetów", ale pogoda inna, przejrzysta, zachodzące słońce. Zdjęcia nieco podparte wbudowaną lampą E-620-stki. Komentarze mile widziane ;-)
Ciekawie pokazane. Dla mnie najfajniejsza 18. Pozdrawiam
Cześć Maćku, fajnie, że coś wrzucasz. Czy na 9 widzę wąsa???
Dzisiejsza wrzuta wspaniała, ze szczególnym wskazaniem na to coś włochate w błękicie, czyli 17 :)
@ Rysiek_O: 18 była najciekawszym tematem, ale nie udało mi się oddać tak tej kuli puchu, jak pięknie wyglądała w naturze. Jeszcze tam wrócę! ;-)
@ jarek_gd: 9 - tak, miało być to zdjęcie w konwencji 'władca zaułka'. To miejsce wciąż mnie przyciąga ;-), (ul.Piotra Wawrzyniaka, obok poczty, dróżka między Starym Rynkiem, a Placem Słowiańskim w Zielonej Górze).
Dzięki!