Odp: to i ja się poddam krytyce... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
lasia
hehe nie posiadam ;) zapytała o to przedstawicielka płci żeńskiej, chcąca wyprzedzić "forumowego podrywacza" no, no... ;)
Wyręczyć go chciałam, bo to mój dobry kolega jest :-P
P.S. Nie zniechęcaj się i dawaj foty :grin:
Tak jeszcze o zdjeciach. Niektore wydaja mi sie deczko za ciemne. Jak chocby pierwsze (z krzyzem) z Bieszczad.
Niektore domyslam sie, ze sa specjalnie takie mroczniejsze.. jak pierwsze z galerii krakowskiej, ale zdarzaja sie takie jak to z Bieszczad - ewidentnie lekko niedoswietlone.
Ewentualnie moznaby popracowac przy obrobce zdjecia i troche cienie i poltony rozjasnic.
Obrabiasz jakos zdjecia (co z nimi robisz) i z jakiego programu korzystasz?
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
lasia
Cytat:
Zamieszczone przez Lolita
wyprzedzę forumowego podrywacza i zapytam:
Masz chłopaka :wink:
hehe nie posiadam ;) zapytała o to przedstawicielka płci żeńskiej, chcąca wyprzedzić "forumowego podrywacza" no, no... ;)
I tak dla jasnosci i rozwiania watpliwosci zapytam:
A dziewczyne? ;)
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
I tak dla jasnosci i rozwiania watpliwosci zapytam:
A dziewczyne? ;)
pozdro
Pytanie o chlopaka bylo lekko niescisle. Chlopaka moze nie ma, ale moze miec.. meza :P
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Tak jeszcze o zdjeciach. Niektore wydaja mi sie deczko za ciemne. Jak chocby pierwsze (z krzyzem) z Bieszczad.
Niektore domyslam sie, ze sa specjalnie takie mroczniejsze.. jak pierwsze z galerii krakowskiej, ale zdarzaja sie takie jak to z Bieszczad - ewidentnie lekko niedoswietlone.
Ewentualnie moznaby popracowac przy obrobce zdjecia i troche cienie i poltony rozjasnic.
Obrabiasz jakos zdjecia (co z nimi robisz) i z jakiego programu korzystasz?
T.
zazwyczaj obrabiam w gimpie ;) nie lubię zbytnio pracować nad tym, co już "wyszło" z aparatu, zamierzony efekt staram się uzyskać bezpośrednio podczas robienia zdjęcia, a wiadomo, że nie zawsze wyjdzie to, o czym się myśli :)
P.S tak na początek znajomości to tej prywaty tyle, że hoho ;p
Strasznie tajemnicza Jesteś, nie bój się nikt cię nie zje :grin:.
Wpisane ma, że Kraków a poznańskie TEJ goda ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
P.S. Jako nie polka zapytam jak można pisać Wisla i Kraków z małej litery :???:
Widocznie można. Na podobnej zasadzie jak pisanie "Polka" małą litera. ;P
Cytat:
Zamieszczone przez
EddieLBN
Widocznie można. Na podobnej zasadzie jak pisanie "Polka" małą litera. ;P
Wiesz... Podobnie jak wytykanie nie Polakom błędy... Pozdrawiam z Pulaw...
Cytat:
Zamieszczone przez
lasia
a czy szanowny ktoś o loginie apz od samego początku bytności na tym forum był alfą i omegą? cięte komentarze nie robią na mnie wrażenia, żaden sarkazm i ironia także nie. Na początku napisałam, że jestem NOWA, więc nie wiem czemu służyły wszelkie docinki, ale cóż widocznie nie każdy potrafi normalnie odpowiedzieć i poradzić tak, jak helmuth - za co dziękuję.
Co do pisowni Wisła i Kraków - chylę kapelusza przed Wami, że zwracacie uwagę na dbałość o język polski, doceniam i obiecuję poprawę :) ...
Nie był i nie będzie alfą i omegą, niby dlaczego miałbym nimi być?
Nie bardzo wiem, Droga Koleżanko co Cię tak uraziło? Niepotrzebnie poprawiasz zbroję, nikt tu nie ma nic do Ciebie osobiście.
No, ale my tu sobie gadu gadu, po galicyjsku grzeczności prawimy , a fotek od trzech dni, jak nie było tak nie ma.
Zdarzyły się za to wycieczki osobiste. Nie ma się co ociągać - masz surowiec, znasz gimpa, co za problem wrzucić po jednej , czy dwie fotki do posta.
Pozdrawiam AP.
PS.Kim jestem możesz sobie sprawdzić w profilu i poogladać świat moimi oczami w wątku i galerii, ale pewnie nie znajdziesz tam nic interesującego.
A helmuth-owi do pięt długo jeszcze nie dorosnę w cierpliwości i możliwościach komunikacyjnych , za co mu zresztą chwała.