poczekaj jak poszukam fajnego softu do prostowania tego, chociaż wcale mi sie nie śpieszy.;) lubie krągłości.Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
Wersja do druku
poczekaj jak poszukam fajnego softu do prostowania tego, chociaż wcale mi sie nie śpieszy.;) lubie krągłości.Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
powiem szczerze, że wcześniejsze zdjęcia jakoś mi nie podchodziły. ale 11 jest przezaje*** jak dla mnie. respekt :p
Hm... ale czy nie będzie pogrubiać w talii? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez willow32
13. w sumie aby pokazać jak zachowuje sie pod słońce ;) - nie zawsze są blinki
Ta, 11 jest swietna. Naprawde w dobrym momencie uzyles fisheye'a. Kurcze, strasznie neci taka zabawa z zakrzywianiem, ale z drugiej strony kosztuje to ~2,5zl (o ile dobrze pamitem z cen sklepowych) i zapewne po pierwszej fascynacji uzylbym tego tylko kilka razy w roku. Ale neci... Coz, w pierwszej kolejnosci i tak sa plecak i Zd 14-54 :) fotomic, ja bym poprosil jak najwiecej architektury w stylu 11 i 12.
Pzdr
podobno rybie oko uzywa sie intensywnie na poczatku a pozniej tylko sporadycznie.... zobaczymi jak zostanie fotomic'owi ;)
fajne te zdjecia.... drażnisz nas :-)
11 kapitalna...
To już ostatki z tego wypadu
14.
Architektura 3 cd.
15.
Architektura 2 cd.
Ja to myśle o sprzedaniu 14-54 :p , ale zobaczymy jest sporo racji w tym co piszesz.Cytat:
Zamieszczone przez jeronimo
Dzięki, te wyzej to pod Twoim wpływem ;)Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Nie ma sensu. 14-54 masz zbyt uniwersalne... fisheyem wycieczek po miescie nie obskoczyszCytat:
Zamieszczone przez fotomic
11 i 15 :D