Odp: zimowe fotografowanie - jakie dobre rekawiczki
:-PA nie lepsze by były bokserskie????????????:wink:
No ba.... :) ja mam zwykłe rękawiczki bez palców (a dokładniej z obciętymi opuszkami). Tylko, że na dłuższe wycieczki w mrozie na pewno trzeba czegoś porządniejszego.
jak można w zimie wytrzymać w rękawiczkach bez palców. Co to w ogóle jest: rękawiczki bez palców? To jak majtki bez nogawek.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Chwila moment - to Peweks jeszcze funkcjonuje - myślałem, że odszedł w niebyt , jak jego czas najlepszy...
Pozdrawiam AP.
apz, pewex czytaj współczesny lumpeksik:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Wieprz
jak można w zimie wytrzymać w rękawiczkach bez palców. Co to w ogóle jest: rękawiczki bez palców? To jak majtki bez nogawek.
Dlatego wymyślono kalesony - to majtki z nogawkami :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Wieprz
Znaczy się reformy?
Cytat:
Zamieszczone przez
Wieprz
Jakiś czas mogę wytrzymać potem wkładam do kieszeni , ale ja najczęściej bez rękawiczek foce, na mrozie także za to ze statywem , by móc rozgrzać ręce.
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
takie deja vu;)
Pewnie znów majstrowali przy matrixie.
Ja wolę w rękawiczkach z palcami, bez palców, to mam na dodatnie temperatury.
do robienia zdjec przy 0, -1, -5 uzywam rowerowych z pelnymi palcami. aparat dobrze sie trzyma na zamszu, lapsko oddycha i nie jest dramatycznie zimno. w sytuacjach awaryjnych pozyczam od narzeczonej cienkie bazarkowe rekawiczyczki za 3zl i dopiero na nie dopiero zakladam te rowerowe:)
pozdrawiam
A jakie polecacie czapki?
Ps. Może otworzymy kącik zimowej mody fotograficznej?