Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Aparat kupuje się, aby robić zdjęcia. Testować to można cierpliwość małżonki i to nie zawsze.:-D Ja tam nie testuję, po prostu Jej dałem. Znaczy żonie :-P
To mi nie wygląda na przepały, tylko efekt dużego kontrastu i nasycenia jpegów.
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ja tam nie testuję, po prostu Jej dałem. Znaczy żonie :-P Uważaj to można podciągnąć pod przekupstwo (łapówa). :-D :-D :-D
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ja tam nie testuję, po prostu Jej dałem. Znaczy żonie :-P Uważaj to można podciągnąć pod przekupstwo (łapówa). :-D :-D :-D raczej pod zjednywanie sobie wroga ;P
Cytat: Zamieszczone przez romek1967 raczej pod zjednywanie sobie wroga ;P I na dokładkę z dowodami :twisted: Dorwała mnie z urządzeniem do stabilizacji obrazu. https://forum.olympusclub.pl//brak.gif źródło
Cytat: Zamieszczone przez romek1967 He, ja już zdążyłem jednego utopić :) Po takowej operacji Olympus przestaje przepalać (Wyjątek E1, E3, E5 i seria SW) . Podobno nadmiar wody powoduje zmniejszenie przepałów i szumów. Same plusy :)