Odp: Wyniki popRAWka 26/2010
Właśnie dotarła paczka z nagrodą! Kurierowi nic nie zdążyłem powiedzieć, bo uciekł :(
Dziękuję panie Jack! Współpraca z Waszmością to czysta przyjemność!
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Właśnie dotarła paczka z nagrodą!...
Daj innym szansę wygrać!:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Daj innym szansę wygrać!:grin:
Tia.A na aledrogo dal ogloszenie,ze sprzeda kalendarz ksiazkowy olympusa i ze ma jeszcze dostepnych 37 sztuk.Butelki tez jakies doklada czy cus:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::m rgreen:
To jeszcze 11 poprawek i bedzie luzik:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tia.A na aledrogo dal ogloszenie,ze sprzeda kalendarz ksiazkowy olympusa i ze ma jeszcze dostepnych 37 sztuk.Butelki tez jakies doklada czy cus:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::m rgreen:
Wiesz ... 12 miesięcy, 12 apostołów, 12 gniewnych ludzi, 12 rok drugiego tysiąclecia ... to i flaszek 12 by się przydało. :mrgreen:
W tym roku będą fajne kadry, i ludzi mam nadzieję więcej, a i ja się zacienię. No i dobrze by było co by kilku OC'owych mastachów oprócz mirka54
też pokazało pazury!
pozdrawiam
Was i siebie samego :mrgreen:
Saboor
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Myślę, że Saboor zbiera nagrody za popRAWki a potem będzie je przyznawał za Ditl'e :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Myślę, że Saboor zbiera nagrody za popRAWki a potem będzie je przyznawał za Ditl'e :-)
No musiałeś o tym pisać??? Musiałeś??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Wiesz ... 12 miesięcy, 12 apostołów, 12 gniewnych ludzi, 12 rok drugiego tysiąclecia ... to i flaszek 12 by się przydało. :mrgreen:
W tym roku będą fajne kadry, i ludzi mam nadzieję więcej, a i ja się zacienię. No i dobrze by było co by kilku OC'owych mastachów oprócz mirka54
też pokazało pazury!
pozdrawiam
Was i siebie samego :mrgreen:
Saboor
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Ditla na Nowy Rok to nie zrobił :evil: sex bym zamieścił, a tak znowu rok muszę czekać :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ditla na Nowy Rok to nie zrobił :evil: sex bym zamieścił, a tak znowu rok muszę czekać :oops:
To wrzuć do wątku :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Bodzio jak rany!!:shock: Coś ty z tym królikiem wyczyniał??:shock:
ekhm, królik ma prostatę, znaczy jest chłopem z krwi i jaj :mrgreen: