RE oczywiście brałem to też pod uwagę, i też polecam wszystkich o zachowanie ostrożności.
Pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój sytuacji.
Wersja do druku
RE oczywiście brałem to też pod uwagę, i też polecam wszystkich o zachowanie ostrożności.
Pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój sytuacji.
Mam E-3 i Hld-4, więc taki pasek też chętnie kupię. Sztuk 1, jeśli się załapałem, poproszę.
Wiem, że jestem nowy i zaufanie trzeba mieć w takim wypadku ograniczone, oczywiście nie chcę od nikogo żadnych pieniędzy ! Zapłaciłem ze swoich, a wysyłał będę chyba za pobraniem, tal żeby nikogo nie "ściskało", robię przysługę tym którzy nie mają konta w serwisie w którym to kupiłem i nie mają konta PayPal. Zresztą robię to na prośbę jednego z użytkowników. W giełdzie wystawiłem używaną puszkę, tam jest link do aukcji i można w komentarzach poniekąt sprawdzić moją uczciwość, to tyle tłumaczenia się.
Co do oryginalności produktu... nie ręczę za to, ale sprzedający to zarejestrowana firma i ma 100% pozytywów.
Lista na tą chwilę wygląda tak :
Ja - 1szt
Grizz - 1szt
MicSzu - 1szt
Viruuss - 1szt
Sebu$ - 4szt
Henry1 - 2szt
Heniobe - 2szt
Witt - 1szt
Esjot - 1szt
Moominek - 1szt
Nyny - 1szt
Jozinzbazin - 1szt
Acidmk - 1szt
Eddie - 1szt
Jeszcze jeden i koniec listy...
Luz, po prostu muszę dmuchać na zimne. Dobrze, że to rozumiesz. Chwali ci się chęć pomocy innym. Jak się akcja uda, zapewne zgarniesz sporo po reputacji.
Pozdrawiam
No to lista się zamknęła, teraz tylko czekam na paczkę i wysyłki.
m.
Panowie.
Wymyślimy coś, żeby zminimalizować koszty, na razie, to trzeba się doczekać na paczkę. Zejście z ceny (koszt wysyłki) miało wpływ na wysyłkę. Sprzedawca napisał do mnie, że dojdzie w ciągu 15/25 dni (standard), to będziemy mieli je na gwiazdkę :wink:. Póki co, pozostaje jedynie cierpliwie czekać.
Sebu$ nie bądź żyła zrezygnuj z jednego :shock: