niestety - z nosem nic się nie dało zrobić,, może za bardzo wybiałkowałem oczy ;) to prawda:) - a co do GO - to starałem się jak najmniej dodawać flesza;) - bo w knajpie robiłem i tak było iso 400.... więc wszystko na F 2,0:)
Wersja do druku
niestety - z nosem nic się nie dało zrobić,, może za bardzo wybiałkowałem oczy ;) to prawda:) - a co do GO - to starałem się jak najmniej dodawać flesza;) - bo w knajpie robiłem i tak było iso 400.... więc wszystko na F 2,0:)
Nos niepiękny. Może dało się znaleźć taką perspektywę, by go zmniejszyć? Długa ogniskowa teoretycznie skraca kichawę....
Wierz mi Rafał - wałczyłem z tym nosem z każdej strony... a że lubię wąskie kadry, to tak musiałoby być... napiszcie chociaż ze ma ładne usta i oczy:) by modelce lepiej się zrobiło, bo chciałem pokazać jej ten wątek;)
Witam
Nie pokazuj tego wątku tej dziewczynie, bo się załamie jeszcze.
Zdjęcie jest dobre, modelka ma swój urok i to należy uszanować, szkoda tylko, że ten "szczególik" zwraca zbytnio uwagę.
Pozdrawiam
Faktycznie lepiej nie pokazuj dziewczynie tego wątku. A jakby co to oczy ma piękne, a usta jak maliny :D ;) .
Odwalcie się od tego nosa.....widzieliście kiedyś Pinokia? :D A tak na serio to very fajne foty.
przepraszam bo to ja zacząłem:( ogólnie rzecz ujmując modelka bardzo ładna myślę, że zrobisz z nią jeszcze wiele fajnych fot :) Myślę, że modelka powinna być zadowolona zezdjęć - choć białkuj trochę mniej i zdecyduj się na jeden kolor oczu :)
5. Zmiana modelki:) nosek mniejszy :)
Różowa ta skóra, zwłaszcza pod oczami. Myślę że trochę mógłbyś pojeździć suwaczkami.
No właśnie... kolor skóry cos dziwny Ci wyszedł.