-
Kropelka wyszła bardzo fajnie i z tej serii chyba najciekawiej się prezentuje. Zaraz za nią wiewiórka i surykatki. Generalnie bardzo przyjemne w odbiorze są Twoje zdjęcia. Dodatkowy + za wiek, bo generalnie Twoją generację w połączeniu z fotografią to kojarzę bardziej z fotka .pl
-
Bardzo ladna kolorystyka wszystkich prawie zdjec, niekiedy w jednej trudnej do uzyskanie tonacji i jednym kolorze. Fajne fotki. Masz oko. Zreszta jak sporo kobiet.
czesc.Ch.
-
Jestem pod wrażeniem... Kropelki z tamtej wrzutki 2 i 4 świetne, w zwierzątkach jedynie do wiewiórki bym się za brak ostrości czepiał (chyba że mi coś nie tak wyświetla - przy mobilnym necie wszystko możliwe). Początek genialny MZ, wpędzasz mnie powoli w depresję bo zaczynam myśleć że straciłem 15 lat życia :wink:. Oby tak dalej!
-
Oczywyście kropelka najlepsza msz ale ruda też mi się podoba.
Masz talent. Pelęgnuj go i do przodu :roll:
-
1,3,5- najlepsze z ostatniej wrzuty, wiewiorce brak ostrosci, 2 nawet nawet ale 3 duzo ciekawiej pokazana...
-
Świetne fotki mam nadzieje że będzie ich więcej
-
WOW!
Można mówić, że wiek nie ma znaczenia w fotografii ale nie znam osoby w Twoim wieku (mimo, że jestem 4 lata starszy ;) ) która tak dobrze podchodzi do tematu fotografii. W tym wieku raczej modne są ujęcia "lustrzanki" na potrzeby nk i innych fejsbuków.
Bardzo piękny debiut nam tutaj zaprezentowałaś. Nie weszłaś niezauważona na nasze forum, ba! otwarłaś drzwi mocnym kopniakiem fotografiicznym.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Oceniał nie będę bo na robakach to ja się nie znam :)
-
3 załącznik(ów)
Dziękuję za tak miłe przyjęcie na forum! : ) I za te wszystkie opinie, jest mi strasznie miło z ich powodu, z powodu, że tak wiele osób zagląda do wątku : )
Teraz pokażę coś ze staroci (sprzed 1 roku, może 0,5 :wink:). Ostrzegam, że lubię małą GO i taką będę dość często prezentować, nie zawsze może z udanym efektem końcowym, ale nie mówię/piszę też, że i większej GO nie będzie pokazywać : ) Proszę o opinie : ) Na razie tych trzech zdjęć, żeby nie męczyć :) Łątka dzieweczka, skakun i mimikra wtyka straszyka, zapraszam : )
-
Wooooow... 1 i 2 zaje***
Oby tak dalej, moze sie od ciebie czegos naucze :P
-
No dobra. To ja będę pierwsza - nie wierzę w Twoje 15 lat :twisted: