Prawa strona twarzy nieciekawie wyszla. Co ze szklanką ? Jakas taka matowa, dziwnie sie wniej swiatlo odbija - tez dziwna.
Wersja do druku
Prawa strona twarzy nieciekawie wyszla. Co ze szklanką ? Jakas taka matowa, dziwnie sie wniej swiatlo odbija - tez dziwna.
dobra, masz ten przykład na osobie "starszej"
lessie super, dobra robota :) mozna by tylko jeszcze nakładką troszkę "uplastycznić" rysy twarzy ale jest naprawdę dobrze :) Jak się podobało modelce??Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Davnes a jak to robisz ze ta pikseloza Ci wychodzi?? Opisz dokładniej problem, pomożemy go rozwiązać :)
pozdrawiam
nie chciałem kombinować nic ponad wygładzanie, jeszcze parę sztuczek można by zrobić ale zakłamałoby to efekt. Wybrałem gołego jpega i przemieliłem wg Twojego przepisu (trochę zmieniałem wartości krycia pod konkretny przykład ). Nie ruszałem balansu, kontrastu itd...
Modelka nic nie wie ;) że służy za przykład "tuningowania staroci". Ma ładną fotkę robioną innym sposobem w paru wersjach....
lessie zastanów się czy tylko samoloty, bo modelka na pewno jest bardzo wdzięczna. :D
Wiejo, jakby Ci to powiedzieć...ciężko ją ostatnio namówić na sesję...a naprawdę ma potencjał. I nie mówię tego dlatego, że ją kocham.
lessie Twoje teksty czasami rozwalają mnie na łopatki :DCytat:
Zamieszczone przez lessie
Ok, ktoś jeszcze odwazy się pokazać przykład "tuningowania starocia" :D
pozdrawiam
willow własnie nie wiem dlaczego mi taka pikseloza wychodzi normalnie zmniejszam zdjęcie w infran view na 800X600 i potem jakośc spada dyrastycznie jak mam je zmniejszac??
Nigdy nie używałem tego programu więc nie bardzo wiem jak wygląda tam sprawa zmniejszania plików. Ile waży u Ciebie taki zmniejszony plik? Nie masz PSa?Cytat:
Zamieszczone przez Davnes
Pozdrawiam
mam ps triala ;)
może łatwiej bedzie jak napiszesz jak fachowo zmniejszac fotki bez straty jakości a ja zaraz zobacze:]