Masz laska oko!
Choć trochę horyzont ciągnie w prawo.
Wersja do druku
Masz laska oko!
Choć trochę horyzont ciągnie w prawo.
troszkę ciągnie w prawo ale kompozycja trzeba przyznać przednia...jeszcze tylko gdyby niebo nie było takie nijakie byłoby miodnie :D
też mi się tak wydawało, w zasadzie byłam tego pewna, ale sprawdziłam w PSie - to chyba jakieś złudzenie - jest równo:Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
ot pierfiekcjonistka :DCytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
Czasami żeby wygladało prosto musi byc krzywo :mrgreen: To dosc oczywista prawda i zadne podziałki Ps-a tego nie zmienia.To wynika z własciwosci ludzkiego oka i samego procesu patrzenia.Dlatego podzilem pogląd ze fotka jest krzywa :D Mimo to zdjecie jest OK
a ja muszę przyznać, że poprzenie mi było jakoś bardziej. To niebo toche wypalone... A jakby tak z RAWa trochę ciemniej złapać?? Całe zdjęcie nabrałoby bardziej porankowego klimatu... Ale to już pozostawiam autorce :)
pozdr.
A narysuj tą kreskę odrobinę pod horyzontem, zobaczysz, że jest o 0,2-0,3 stopnia pochylone.Cytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
Pozdrawiam
Dobra, dobra - tłumaczcie mi :mrgreen: ja się nie upieram :mrgreen: czyli ma być krzywo, żeby wyglądało, że jest prosto? :smile: zaraz pokombinuję ;)
Hej
Oczywiście fotce brakuje do ideału, jednak gdybyś trafiła na lekkie chmurki, za pewne poprawiło by się także światło - byłoby na prawdę super.
Owszem - masz oko!
Co do krzywizny - niektórzy tutaj mają niezłą poziomicę w oczach :) - mi jej brakuje, dlatego nie widzę tutaj błedu ;)
Pozdrawiam
hehe respect za tego screena z PSa :mrgreen: