Ostatnie wymiata :D
Mam już dośc zdjęć na dzisiaj ;)
Wersja do druku
Ostatnie wymiata :D
Mam już dośc zdjęć na dzisiaj ;)
Ostatnie najlepsze. Mały się wkurzył na wieść o korupcji w PZPN :mrgreen:
Tadeuszu tak to jest jak się ma tylko wbudowaną lampkę... ale zbieram już od jakiegoś czasu na FL36 :-) (pewnie odbicie od sufitu by znacznie poprawiło sprawę...)
Gdyby miał taki zarost jak ty ...to pomyślałby że to ty ! A fota z uszami jest the best. Wielkie pozdro dla rodzinki.
KOKO rozgryzłeś mnie - na potrzeby tego zdjęcia zgoliłem brodę i założyłem śliniak ;-) dzięki za pozdrowienia.
ostatnie zdjecie mnie powalilo... jest rewelacyjne! Pozycja jakby tuz przed atakiem, oczy skierowane na bramke... i gol!
no git!
pozdrav
Ostatnie bardzo dobre! Pelne emocji, dynamiki. Michu wyglada, jakby sie juz troche zdenerwowal tym robieniem mu zdjec i ma zamiar oddac ;) Naprawde, bardzo dobre zdjecie. Tak samo jak przy pierwszej fotce, tu tez musze napisac, ze ukazales dziecko jako dziecko, za co gratuluje :)
Pzdr
Na moim monitorze widzę trochę za dużo czerwonego na twarzach. W granicach akceptowalnych (nie jest to jakieś przekłamanie), ale trochę mniej czerwonego wpłynęłoby korzystnie na foty (IMHO).Cytat:
Zamieszczone przez Dempsey
Dzięki Rafale to pewnie przez moje zamiłowanie do cieplejszych kolorów... może trochę za ciepłych.
IMHO lepiej jeśli fota przedstawiająca ludzką skórę wpadała bardziej w żółć niż w czerwień.
Pozdrawiam i gratuluję pięknego i mądrego (to widać) dzieciaka :D .