dziękuję:)
Wersja do druku
dziękuję:)
Hm...
Podziwiam, ze się komuś chce robić takie foty. Nie mówiąc oczywiście o wizjach artystycznych autora. Mnie się np. nie chce... i nie widzę w robieniu takich zdjęć sensu. Ciekawie wyszedł podwójny portret maskowy i ta fota najbardziej mi się podoba. Zdjęcia z domowej charakteryzatorni - podziwiać zdjęcia czy charakteryzację? Pani z piłką... Nie-e... Jak już wcześniej pisałam - ja prostak jestem i artyzmu nie qmam...
Ciekawa stylizacja modelki, fajne miejsce, ogólna wymowa zamieszczonych zdjęć zacheca oglądającego specyficznym klimatem. Jedynie co mnie nie przekonuje to zastosowanie w niektórych kadrach dwutonowości zdjęć i takiego zimna, że skóra modelki wpada w fiolet, ale jest to tylko moje subiektywne bardzo odczucie.
Zgadzam się z Wiejo. Ciut przekombinowałaś z tym fioletem, ale będę zaglądać, bo się robi ciekawie :)
lubię przeginac z kolorem, to maniera która ciągnie się od samego początku, jeszcze robiąc analogiem stosowałam filtry barwne :)
a teraz kolory się wyprały
zostało BW i baaaaaardzo mała saturacja...
Faktycznie ciejakawie sie tu u Ciebie zapowiada. Numeruj fotki, bedzie latwiej w cos na ich temat powiedziec. Z ostatniej serii najbardziej podoba mi sie druga.
sesja za którą mi się oberwało, przeważnie od "Nikonów" :D :nikonbe:\
1
Załącznik 26406
2
Załącznik 26407
3
Załącznik 26408
4
Załącznik 26411
Fajnie, że jesteś konsekwentna w tym co robisz. Widać to nawet na tych seriach (vide: nóżki). Miło się ogląda, insze takie.
Przy ostatniej 4., nieżle się uśmiałem :lol: